×
26 augustus 2017

Met Groningen is het festivalseizoen voor dit jaar écht afgesloten

Met 4 steden en vele honderden shows was dit festivalseizoen wel fantastisch, maar nu is het toch echt tijd om alles weer in te pakken en te genieten van een heerlijke vakantie.

Met een serie shows op Noorderzon (22 t/m 26 augustus) waren Rob en Emiel voor het eerst te gast op dit mooie festival in Groningen. Als vreemde eend in de bijt wisten zij het publiek te enthousiasmeren voor hun intieme shows in hun sfeervolle tunnel tentje.

Het publiek kreeg bij Rob en Emiel de kans om aan te schuiven wanneer ze er zin in hadden. Er werden namelijk alleen maar kaartjes verkocht voor hun eerst volgende show. En dat was altijd binnen 20 tot 30 minuten. Per dag vertoonden zij niet minder dan 20 shows.

Vrijwel alle shows waren uitverkocht, diverse staande ovaties en vele honderden bezoekers later hebben Rob en Emiel hun prachtige tent weer ingepakt om te genieten van een welverdiende vakantie.

Daarmee is ook het einde gekomen van een fantastisch festivalseizoen.
Rob en Emiel bedanken alle bezoekers die zij mochten verwelkomen in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Groningen. Hopelijk tot volgend jaar! 

Fijne vakantie!

« terug naar nieuwsoverzicht