Gastenboek

Hier vind je reacties van andere bezoekers. Heb je zelf Rob en Emiel live gezien? Laat dan hieronder weten wat je er van vond.

Teken het gastenboek

Chipp Hey Bas, tof dat je meedeed,, tot snel
Geplaatst op: 21-02-2018

Bas Veldhoven Deze mannen zijn echt waanzinnig! Ik heb één truc van ze mogen leren in Utopia en heb de magic battle gewonnen! Hierdoor mag ik mee voor een gast optreden in één van hun shows!! Dus hou de agenda in de gaten!! M.v.g. Bas Veldhoven (Utopia)
Geplaatst op: 21-02-2018

Johan Egberts Vrijdag 2 februari 2018 een show bijgewoond in 1 woord grandioos. Wat je daar ziet en van dichtbij meemaakt ongelofelijk. Een aanrader om naar toe te gaan . Bij een nieuwe show fa ik zeker weer.
Geplaatst op: 03-02-2018

Margriet en Natasja We zijn vanavond 2 februari in Stadskanaal naar jullie show geweest. Wij vonden het een hele mooie show en hebben genoten. Ook de optredens in de lounge!
Geplaatst op: 03-02-2018

G Makkinga Theater weekend in de Voorveghter in Hardenberg Zaterdag avond. Rob en Emiel. Wat hebben we genoten van deze 2 heren en wat hebben ze ons verbaast doen staan. Echt een TOP avond gehad. Mochten jullie nog een keer weer van de partij zijn in Hardenberg dan komen we zeker.
Geplaatst op: 27-01-2018

Suzan Gisteravond (23 nov) een bijzonder leuke, fijne en lekkere avond gehad bij Steak-em in NIeuw Dijk met een verbluffende show van Rob en Emiel. Verwonderlijk was het in alles. Wat een leuke gasten die Rob en Emiel. Heel gewoon, heel bijzonder. Gewoon heel bijzonder. Prachtig gepresenteerd, fantastische humor en vingervlug !! Echt een aanrader om heen te gaan, je wordt een avond lang betoverd en niet te vergeten culinair verwend !! Gewoon doen !!
Geplaatst op: 24-11-2017

hannes mooie act op de nacht van de magie, zeer verbluffend hoe jullie eindigde met 40 munten. zie jullie graag bij één van jullie volgende optredens.
Geplaatst op: 01-11-2017

Marian Zaterdag 21 okt een super leuke avond beleeft ! Echt met open mond zitten kijken ! Bedankt ,wij komen zeker nog een keer ons verwonderen !
Geplaatst op: 28-10-2017

Jan Bedankt voor de waanzinnig mooie show. Ik ben nog aan het nagenieten en vraag me nog steeds af "hoe kan dat?"
Geplaatst op: 28-10-2017

Rina Flipsen We hebben gisteravond (27-10-2017) jullie show gezien in Nijverdal en het was geweldig. Na anderhalve fles wijn zat de verwondering nog steeds in onze buik. En die laten we daar ook maar, want het blijft gewoon bijzonder. We zijn heel erg blij dat we bij de show mochten zijn en ook de "uitleg" achteraf was erg bewonderenswaardig. Nogmaals bedankt voor deze geweldige avond!! We dragen het (Zinin)theater een warm hart toe. Veel succes met jullie voorstellingen en heel veel liefde, geluk, gezondheid en gezelligheid, samen met jullie dierbaren en jullie publiek, voor de toekomst. Welterusten;-)
Geplaatst op: 28-10-2017

}

Teken het gastenboek

Heb je een leuke show gezien? Laat dan een reactie achter! Je email-adres wordt niet getoond of gebruikt door ons.

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul aub een geldig email-adres in. Er wordt verder niets mee gedaan.
Een leeg berichtje plaatsen lijkt ons niet zo leuk...
Dit bericht wordt gemarkeerd als spam

The form contains errors