Gastenboek

Hier vind je reacties van andere bezoekers. Heb je zelf Rob en Emiel live gezien? Laat dan hieronder weten wat je er van vond.

Teken het gastenboek

Herman en Lenie Jacobs 3 Oktober werden we verrast met een Magic Cabaret Theater Diner van Rob & Emiel in DOK 6 te Panningen. Het was fantastisch!!! We hadden zoiets nog nooit gezien en begrepen er niets van, maar het was geweldig. Ook een groot compiment voor het personeel van DOK 6. Het diner was super verzorgd, heerlijk en smaakvol opgediend. We hebben een super verrassende avond gehad . We hebben dit cadeau gekregen, maar het is ook beslist een prachtig cadeau om iemand te geven.
Geplaatst op: 07-10-2017

Ton Horseling Rob & Emiel staan al 12 seizoenen bij ons met hun Magic Cabaret Theater Diner. Zo'n 6 avonden per jaar is het volop genieten voor onze gasten. Het zijn avonden vol Verwondering, Magie en Cabaret. Wij serveren daar een heerlijk 5-gangen diner tussen door wat de avond compleet maakt. Rob & Emiel geven deze avonden echt alles om er voor onze gasten een Topavond van te maken. Wij gaan op voor seizoen 13!!
Geplaatst op: 06-10-2017

Cor van Straten Rob en Emiel zijn twee fantastische entertainers en Maurinus lijkt op Gorden.
Geplaatst op: 05-10-2017

Henk en Leontien Vossen Moonen Gisterenavond voor de 1e keer mogen genieten in dok6 te Panningen van jullie theaterdiner, het was grandioos en spectaculair, gezellig "intiem" we stonden erbij en keken erna en keer op keer werden we overdonderd Chapeau, het is zeker niet onze laatste keer geweest
Geplaatst op: 04-10-2017

Jeffrey Geweldige, verwonderde avond gehad bij Steak'm in Nieuw-Dijk. En natuurlijk hard gelachen. Met open mond staan kijken naar geweldige trucs in de zaal, maar ook zeker naar de kleine show aan de tafel aan het einde van de avond. Keep up the good work.
Geplaatst op: 22-09-2017

Bryan Jongens wat waren jullie goed vanavond in nieuw-dijk bij steak'm je wordt "bedrogen" waar je bij staat! Haha. Mannen ga zo door en hopelijk tot een volgende keer!
Geplaatst op: 22-09-2017

Robbert Gister jullie show gezien op festival Noorderzon. Het beste wat ik in jaren gezien heb! Verwondering is leven! Prachtig. De manier waarop jullie ons aanspraken en wisten te betoveren is onvergetelijk geweest. Als jullie er volgend jaar weer staan kom ik speciaal voor jullie. Het was echt een te gekke ervaring... Groeten van Robbert Stadskanaal (Die man van het zakje chips en de krultang)
Geplaatst op: 27-08-2017

Margreet We hebben jullie show gisteren op noorderzon gezien. We zijn helemaal verwonderd en snappen het nog steeds niet. Bedankt
Geplaatst op: 26-08-2017

John Nederlof Enige tijd geleden alweer naar jullie show in zaentheater geweest top mooi verhaal en hoe kon je in godsnaam weten dst mijn horloge een imitatie- Hublot was haha wist ik zelf niet eens !! Was cadeau van mijn zoon . Drie weken niet tegen hem gesproken.Jullie aftershow in de lobby was top en ook leuk voor de bezoekers van Ruth Jacott. Ik kijk alweer uit naar jullie volgende show of ga ik nog een keer naar deze????
Geplaatst op: 24-08-2017

Angela Spin-Visscher Hallo jongens, We hebben jullie gezien tijdens Share-a-perfect-day samen met mijn dochters en mijn vriendin. Wat hebben we van jullie genoten die dag. Het was een fantastische show maar wel veel te kort. Op naar de volgende show. Groetjes Angela, Esther, Michelle, Sharon en Aicha.
Geplaatst op: 23-08-2017

}

Teken het gastenboek

Heb je een leuke show gezien? Laat dan een reactie achter! Je email-adres wordt niet getoond of gebruikt door ons.

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul aub een geldig email-adres in. Er wordt verder niets mee gedaan.
Een leeg berichtje plaatsen lijkt ons niet zo leuk...
Dit bericht wordt gemarkeerd als spam

The form contains errors