×

Gastenboek

Hier vind je reacties van andere bezoekers. Heb je zelf Rob en Emiel live gezien? Laat dan hieronder weten wat je er van vond.

Teken het gastenboek

Jos van der Wijst Hallo Rob en Emiel Wat een mooie avond hebben we meegemaakt. Om nooit te vergeten . Genoten hebben we . Vakwerk van de bovenste plank. Wat hebben we ook gelachen ook jullie over die mop die mijn broer vertelde over die beer. Wij vertellen het in ieder geval door en het zal ons altijd bij blijven . Het gaat jullie goed Afz Jos van der Wijst
Geplaatst op: 09-11-2021

Antoon en Ingrid Wij, ik mag spreken voor een groepje van 5 personen, hebben enorm van jullie show genoten op 8 november in Sint- Oedenrode. Enorm gelachen maar vooral ook van de ene verbazing in de andere "gevallen". Grote complimenten voor jullie beide, ieder zijn eigen specialiteit en beide zeer bijzonder. Ook de zeer gelijke samenspraak, super!! Of je maar 1 stem hoort! Het was een voorstelling in kleinere kring, je zaten dicht op de acts, maar nog is alles onverklaarbaar. Ook de tafel acts, subliem!
Geplaatst op: 09-11-2021

Brenda van Son GE-WEL-DIG! Wát een avond hebben we met jullie mogen beleven. Verwondering alom ;) Hopelijk tot een volgende keer.. wow!
Geplaatst op: 08-11-2021

Croonwolter@dros Rob en Emiel, geweldig om samen met jullie de voorbereidingen te treffen om tot een top avond te komen! Bedankt dat jullie steeds maar weer voor ons klaar stonden en met ons mee dachten!
Geplaatst op: 07-06-2021

Jim Geweldige show gezien, kijk nu al uit naar de volgende! Gelukkig staat deze op de planning..
Geplaatst op: 05-05-2021

John en Maaike We hebben heel erg genoten van jullie online show bij Pon. Echt een hele speciale avond en we hebben heel erg gelachen.
Geplaatst op: 16-02-2021

Boris en Emma Jullie show voor onze school was echt geweldig. We snappen er nog steeds niets van. Wanneer komt er een nieuwe show? Prettige kerstdagen Boris en Emma
Geplaatst op: 20-12-2020

Kalinka Faber Genoten van de prachtuge show in Oss. Verbazing en gelachen! Tot een volgende x.🤗
Geplaatst op: 25-10-2020

Miranda Zojuist naar de familie voorstelling geweest in de Lievenkamp in Oss, samen met mijn zoontje. Wat een leuke, grappige en ongelofelijke mooie show. Je hebt nu een eigen prive voorstelling met maar 30 mensen in de zaal. Wat deze twee mensen doen is echt niet te bevatten. Mijn zoontje heeft de hele tijd met een grijns van oor tot oor op zijn gezicht gezeten. Hoe dan?? Ze zijn super grappig, betrekken het publiek erbij en ongelofelijk goed! Top heren, kom zeker terug! Grtz Miranda
Geplaatst op: 24-10-2020

Hans Florijn Briljante show in bijzondere 'corona setting', geweldig georganiseerd door restaurant Aan Tafel en Rob en Emiel. Ongelooflijk knappe acts met een ontspannen en persoonlijke interactie met het publiek, waaronder onze jonge kinderen die hier nog lang over na zullen praten en filosoferen (net als ik) over hoe in vredesnaam ze het toch deden.
Geplaatst op: 09-10-2020

Julien Rayée Gisteren avond naar de voorstelling geweest van Rob& Emiel in de Avenue in Breda. Ondanks de corona maatregelen slagen Rob & Emiel erin om het publiek te betrekken en deel te laten nemen aan hun soms verbazingwekkende acts. De hele voorstelling was een mooie mix van goocheltrucs, onvoorstelbare geheugen acts, en natuurlijk humor! In combinatie met een 4 gangen menu verzorgd door de Avenue een absolute aanrader voor iedereen! Bedankt Rob & Emiel! Onze avond was meer dan geslaagd!
Geplaatst op: 06-09-2020

Herman en Ghislaine Gisteren genoten van een zeer amusante avond bij Kasteel Limbricht vol humor en mentalisme van zeer hoog niveau.
Geplaatst op: 28-08-2020

John Wat een topavond hebben wij gehad ...... humor magie en heerlijk eten! Bedankt
Geplaatst op: 26-08-2020

Sandra van Reeden Voor de 3e keer naar een voorstelling geweest. Heerlijk om te zien dat Rob en Emiel de gasten maar blijven verbazen! Hopelijk komen ze snel weer een keer naar Gouda.
Geplaatst op: 22-08-2020

Erik Gisteren een zeer leuke avond gehad met de heren... humor, mentalisme, magic.. en op de mooiste locatie in Limburg Landgoed Kasteel Limbricht... heren bedankt!
Geplaatst op: 08-07-2020

Harold Emiel was SUPER GRAPPIG Rob was er ook
Geplaatst op: 16-06-2020

Jippie In Rijpwetering gisteravond naar de show geweest. Ik dacht dit is niet mijn ding, maar toen kwam de truc met de ring! Kortom, ik ben om! Zeer goed gezelschap, lekker eten en een geweldig show, houden zo!
Geplaatst op: 03-03-2020

Familie Wat een geweldige show weer! Illusie, magie, betovering, verwondering. Het was genieten!!
Geplaatst op: 28-02-2020

Lijon Evers Gisteravond een onwijs leuke show gehad bij Steak'm in Nieuw-Dijk. Vanaf het moment dat jullie mij in het vizier hadden heeft mijn vrouw geen droge ogen meer gehad. Mijn kameraad Kevin en ik zullen vast en zeker ook een poging wagen aan jullie "schaakbord". Ik kan niet anders zeggen dan een geniaal optreden! Dankjewel Rob en Emiel. Gr. Lijon. P.s... ik begreep zelfs de moeilijke woorden ;)
Geplaatst op: 07-02-2020

Bote Hallo Rob, Emiel en Guido, Wij hebben allemaal erg genoten van jullie show vanavond in Ommen. Jullie gingen er vol voor! Ook na de show in de foyer waren jullie de ambassadeurs voor de theaters in Nederland, maar voor nu echt ook even nadrukkelijk voor theater Carrousel! Ik hoop jullie in de toekomst nog vaker op deze manier tegen te komen. Groet, Bote
Geplaatst op: 03-02-2020

coby cok Hallo Rob en Emiel Gisteravond jullie gezien in Figi theater super gaaf echt genoten Toen jullie in de foyer waren , wat zijn jullie vriendelijk net of dat je met vrienden praat Een aanrader om jullie te zien
Geplaatst op: 01-02-2020

Edward Magic van het hoogste niveau! Ik ben maar gestopt met bedenken hoe het toch kan.. En Rob en Emiel: Dat je jezelf met zoveel optredens per jaar nog kunt motiveren voor een optreden in bijvoorbeeld Carre dat snap ik wel. Maar dat het ook barst van de energie en enthousiasme in een kleine setting zoals bij de show in restaurant De vergulde Vos....Daar heb ik veel bewondering voor! Op naar het WK in Canada! Succes en groet, Edward.
Geplaatst op: 22-01-2020

Astrid De theatershow Onderweg was voor ons een onvergetelijk theaterstuk. Het prachtige verhaal en de geweldige trucs zijn zo knap door elkaar verweven. Het prachtige verhaal dat Emiel verteld en zijn paardensprong waren zo bijzonder en Rob met de ringen en de kaarten en de touwtruc. Ik vergeet dit nooit meer Dank jullie wel Rob en Emile
Geplaatst op: 19-01-2020

Rienke klein wassink Super mooie avond gehad in Nieuw-Dijk bij Steak'm Geweldige show en heerlijk gegeten. Theater diner. Samen met mijn vader en zus. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Geplaatst op: 20-12-2019

Amanda Buter Wat hebben wij een geweldig uitje gehad gister bij Brekers! Ook onze internationale collega’s hebben ervan genoten! Heerlijk gelachen in deel 1, mee gepuzzeld in deel 2 en verbaasd in deel 3. En toen echt verwonderd aan tafel met Emiel. Het was top! Fijne feestdagen!
Geplaatst op: 13-12-2019

Annika van Wees Beste Emiel en Rob, Ik kende jullie niet en was uitgenodigd door mijn tante om bij jullie te komen kijken. Wat was het gaaf. We hebben heel erg gelachen om de snelle cabaret grappen en genoten van de knappe trucs. Alles wat jullie deden op het podium en later aan tafel was onvergetelijk. De volgende keer kom ik met mijn man. Het was echt een dikke 10 Fijne feestdagen Annika
Geplaatst op: 12-12-2019

Dennis Wat een gave show was het gisteren in restaurant de Betuwe. Wij hebben het er met het hele team al de hele dag over. Enorm gelachen en steeds het gevoel dat je naar meesterlijke trucs zit te kijken. Ons personeelsfeest voor volgend jaar is al uitgekozen. We komen gewoon nog een keer. Beter dan dit wordt het niet. Bedankt heren voor de geweldige avond.
Geplaatst op: 15-11-2019

Miranda Jullie waren fantastisch we hebben genoten!! We komen vaker naar jullie toe. Eindelijk hebben we jullie nu gezien in Overberg bij het Bosrestaurant het was zo lang geleden sinds de tv show van Uri Geller dat we jullie gezien hadden. Echt toppers zijn jullie heb zin om naar een grote voorstelling van jullie te gaan lijkt me geweldig 👍 Hartelijk bedankt voor de fantastische avond.
Geplaatst op: 13-11-2019

Corinne Sebregts Op maandag 28 oktober 2019 hebben Rob en Emiel het ochtendprogramma van onze SHP-dag verzorgd. Dat is een dag voor alle 400 medewerkers van onze scholengroep. Centraal stond het schoolplan voor de periode 2019-2023. Rob en Emiel hebben met een zeer gevarieerd, boeiend en inspirerend programma laten zien wat persoonlijk leiderschap is. Ze sloten precies aan bij wat in onderwijsjargon in het schoolplan staat. Daardoor ging het schoolplan voor medewerkers leven, en werden zij uitgedaagd na te denken over de keuzes die zij maken. Waarom doe je wat je doet? En waarom? Het lijkt niet logisch om Rob en Emiel hiervoor te vragen, maar het is zeker een aanrader. We hebben heel positieve reacties vanuit de medewerkers en zijn weer een stapje verder met de implementatie van het schoolplan. Complimenten voor de gedegen voorbereiding. Het was erg goed! Dank jullie wel! Corinne Sebregts rector Scholengroep Het Plein
Geplaatst op: 01-11-2019

Gerard Vos Gerard Vos > ‎Rob en Emiel Gisteren aanwezig geweest bij de Magic Diner Show in de Blaauwe Kamer in Wageningen. Naast een heerlijk 5 gangen diner werden alle aanwezigen onthaald op een spetterende show van de illusionisten, goochelaars maar vooral ontzettend goede entertainers Rob en Emiel. Het werd een avond waarop niet werd gekeken op een halfuurtje meer, maar waarbij het toch al veel te snel laat werd. Rob en Emiel jullie waren en zijn fantastisch! We hebben met volle teugen genoten en hebben nog veel na te praten. Gerard Vos.
Geplaatst op: 30-10-2019

Annette Scheerboom We hebben erg genoten van het optreden tijdens ons diner in Wageningen. De show was super. Je stond met verbazing te kijken en het hield maar niet op. Ook de meet - en - greet na de voorstelling was erg leuk. Je staat er met je neus op en je ziet het nog niet. Ook leuk contact met Rob en Emiel zelf. Kortom zeker gaan als ze in de buurt zijn!!!
Geplaatst op: 30-10-2019

Patricia Al meerdere keren geweest en het blijft spannend, verwonderlijk en vooral onbegrijpelijk Gisteravond ook weer genoten van een geweldige avond bij de Blaauwe Kamer te Wageningen Ook de de afterparty aan tafel heel erg gaaf Bedankt !! Groetjes Tom en Patricia
Geplaatst op: 30-10-2019

Yvonne Marnette Bedankt voor deze geweldige avond gisteren. Mind blowing. Jullie enthousiaste en professionaliteit zijn een genot om naar te kijken. Voor herhaling vatbaar!!.
Geplaatst op: 30-10-2019

Jeroen Gisteren in de Blauwe Kamer werkelijk een fantastische avond gehad. Briljante stukjes van magie, het lezen van lichaamstaal en een gezonde hoeveelheid humor hebben dit tot een onvergetelijke avond gemaakt. Ook geweldig hoe na afloop bij de meet&greet Emiel truckjes 'uitlegt' en uiteindelijk gewoon helemaal niks verteld over hoe de truck in elkaar steekt. Heerlijk hoe je op nog geen meter afstand gewoon niet ziet hoe hij bepaalde dingen doet. Echt enorm genoten. Bedankt!!
Geplaatst op: 30-10-2019

Suzanne Ongelofelijk, tijdens ons diner in de Blauwe Kamer vanavond, zijn we diverse keren verbaasd en verwonderd over de bijzondere trucs van jullie. We kunnen er met het verstand niet bij, vooral het scherpe observerend vermogen tijdens de laatste act. Mind blown. Bedankt voor deze fantastische avond!
Geplaatst op: 29-10-2019

Richard Gisterenavond genoten van jullie optreden en diner bij De Burg in Noord-Scharwoude. Verbazingwekkend en vingervlug 😂, kan het iedereen aanraden en wij komen zeker terug en wachten niet op Curacao 😉, groet Richard en Christa
Geplaatst op: 23-10-2019

Ondernemend Hoofddorp Als dagvoorzitters én entertainment waren Rob en Emiel bij het Haarlemmermeers Ondernemerscongres 2019. Zij combineerden geestige wijsheden met fantastische staaltjes magie en mindreading. Het is werkelijk ongelooflijk wat er zich op het podium afspeelt. Zelden zoveel ondernemers zo hard zien lachen. Het werd dankzij Rob & Emiel een onvergetelijk congres.
Geplaatst op: 16-10-2019

Helmut van der Lee Rob en Emiel zijn te gast geweest op ons personeelsfeest. Het is een magische middag geworden. Je staat er met je neus bovenop en nóg snap je er niks van. Ook de meet and greet was geweldig. Een middag waar nog lang over nagepraat zal worden. Thanks!
Geplaatst op: 06-10-2019

Marja van der Maat Verleden jaar geweest bij de Vergulde vos. 15 oktober gaan we weer.heerlijke avond.
Geplaatst op: 17-09-2019

Carolien Net terug van de Magic Cabaret Theater Diner in de Blaauwe kamer in Wageningen. Wij hebben een fantastisch avond gehad met Rob en Emiel. Een dikke 10 voor jullie voor deze gezellige avond vol ongelofelijke verbazingen en verrassingen. Bedankt en succes!
Geplaatst op: 17-09-2019

Bianca Hermans Gisteravond met de Personeelsvereniging van Kuijpers bij het Magic cabaret diner in Oss geweest (H32). Geweldige show en heerlijk gegeten. Je staat er versteld van wat deze heren kunnen. Chapeau! Wellicht tot een volgende keer.
Geplaatst op: 13-09-2019

Benno en annemarieke Vandaag bij de show van Rob zonder Emiel geweest op de parade. Wat een ervaring het was amazing en dit vergeet ik nooit meer. Wat een geweldige show Die moet je gezien hebben Ik ben vaste bezoeker op de parade, maar dit was de beste show die ik ooit heb gezien. Volgend jaar hoop ik jullie samen te zien Emiel ik wens je beterschap Benno Quivere
Geplaatst op: 26-08-2019

Ingmar Gisteravond op de Parade geweest bij jullie show. Magnefiek en briljant. Nog nooit eerder gezien. Wat een geweldige kans om oude acts te zien op deze manier. Grappig, spannend en onvergetelijk. M.v.g. Ingmar
Geplaatst op: 21-07-2019

Hans Frech Dag Rob en Emiel. Het is vandaag een jaar geleden dat jullie acte de présence hebben gegeven op mijn 60ste verjaardagsfeest bij de Sunsea-bar in Wijk aan Zee. Ik geniet nog regelmatig van jullie aanwezig aldaar. Was zeer blij verrast dat jullie er uberhaupt bij waren. Het weer, de hapjes, de drankjes en de muziek zorgde al voor een heerlijke sfeer. Maar dat jullie ten tonele verschenen had ik nooit verwacht. (Had mijn dochter Femke goed geregeld). Ik krijg nog regelmatig van vrienden en collega's te horen dat ze vooral hadden genoten van jullie voortreffelijk leuke show. Wordt nog veel over nagepraat. Nogmaals hartelijk dank daarvoor en heel veel succes op het WK in 2021. Misschien komen wij dan wel even bij jullie langs om jullie te supporten. Groet Hans en Sabine Frech
Geplaatst op: 14-07-2019

Carola Wat een geweldige avond hebben wij gehad. Veel gelachen en verwonderd. Zo knap wat jullie doen, heel erg bedankt! Carola Liebe
Geplaatst op: 12-07-2019

Roy Sjardijn Een geweldige en onvergetelijke avond gehad met Rob & Emiel!!! Veel bewondering voor deze heren!!! Bedankt!!!
Geplaatst op: 12-07-2019

Marcel Rob en Emiel, Bedankt voor de super verwonderende avond . Heb de mond nog open. Grtz Marcel de Jong, Enschede
Geplaatst op: 12-07-2019

Marieke Pluim Gisteravond de show van Rob en Emiel Mogen beleven in restaurant de Betuwe; wat een avond! Een avond met verwondering en bewondering voor Rob en Emiel, petje af voor ze!
Geplaatst op: 26-06-2019

Maarten Bruins Super show weer! Jullie zijn niets voor niets weer uitgeroepen tot de beste goochelaars van Nederland en jullie maken het elke keer weer meer dan waar ... zowel stand-up als close-up. Ook altijd mega gastvrij / aardig en elke keer zelfs meer dan 100% inzet tijdens en na de show. Zeker niet vanzelfsprekend, dus volop waardering. Nogmaals dank voor de meer dan leuke show! Op naar die eerste plek op het wk in Canada, jullie verdienen het.
Geplaatst op: 18-06-2019

Albert Eefting Beste Rob en Emiel, Wij, leden van de jarige BMW Z1 club (lustrum 20 jarig bestaan), waren gisteravond en nacht te gast bij kasteel de Engelenburg in Brummen. “Toevallig” waren jullie er gisteravond ook, maar dat bleek geen toeval. Tijdens het 5 gangen diner traden jullie op met jullie magic show. Dat hebben geweten. Een geweldige show vol passie van julllie zijde. Wat jullie deden was ongelofelijk en mijn lachspieren hebben overuren gedraaid, maar niet met tegenzin. Voor zover mij bekend vonden alle aanwezigen jullie show geweldig. En dan na de show nog even een paar demonstraties geven met uitleg, waardoor de aanwezigen het nog niet begrepen. Hartelijk dank, ik denk namens alle aanwezigen. Albert Eefting
Geplaatst op: 16-06-2019

}

Teken het gastenboek

Heb je een leuke show gezien? Laat dan een reactie achter! Je e-mailadres wordt niet getoond of gebruikt door ons.

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul aub een geldig e-mailadres in. Er wordt verder niets mee gedaan.
Een leeg berichtje plaatsen lijkt ons niet zo leuk...
Dit bericht wordt gemarkeerd als spam
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden

The form contains errors

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord