×

Gastenboek

Hier vind je reacties van andere bezoekers. Heb je zelf Rob en Emiel live gezien? Laat dan hieronder weten wat je er van vond.

Teken het gastenboek

John & Madeleine van der Lely Heren, Het was natuurlijk niet de eerste 'magic cabaret theater diner show' die we afgelopen dinsdag hebben bijgewoond, maar ook zeer zeker niet de laatste! Een geweldige mix van verbazing, verwondering en vermaak. Extra complimenten voor het mentale deel met de kaartjes, verbluffend en net zo krankzinnig snel als jullie blinddoek act, een topvinding! Ongetwijfeld tot snel!! John & Madeleine
Geplaatst op: 29-11-2018

Claudia Rob en Emiel, wat een show! we bleven ons maar afvragen hoe jullie dat toch deden. Vingervlug en fotorgrafisch geheugen of niet, het blijft bizar wat jullie kunnen en doen! bedankt voor de leuke avond!
Geplaatst op: 28-11-2018

Weten jullie natiurlijk Hoi Rob en Emiel. Hartelijk bedankt voor de wonderbaarlijke en geestige show. Door het verhaal van Jacobus en Corne Lis had het ook een begin en eind. Ook de toegift in de nazit was ook bijzonder. Al met al een heerlijk avondje uit
Geplaatst op: 25-11-2018

Ellie Wat heb ik een prachtige avond gehad vanavond in Druten. Dankjulliewel voor alle mooie, leuke en verbluffende momenten en natuurlijk gefeliciteerd met het schaakspel succes. Ik heb van elke minuut genoten!
Geplaatst op: 23-11-2018

Astrid Hallo Rob en Emiel Waren met vier dames gisterenavond bij het Magic theater diner show bij Hagenouw in Utrecht. We hebben het geweldig gehad Wat n show gaven jullie. In een woord Verwondering. Toppie bedankt Groetjes van de four ladies
Geplaatst op: 20-11-2018

Xaviera Hoi Rob en Emiel, jullie show in Goes was echt ubervet. Als jullie weer bij ons komen optreden zit ik weer op de eerste rij. Die gedachtenlezen wil ik ook leren. Xaviera die van de klaver acht
Geplaatst op: 19-11-2018

CC Den Herd, Bladel , Peter Vugts Beste Rob en Emiel en technicus Guido, Jullie hebben in Bladel, zonder uitzondering 200 mensen een fantastische avond bezorgd. 'Hoe doen ze dat??', 'Ik snap er niets van??' Namens onze technici ook Guido bedankt voor de fijne prettige samenwerking. We zien jullie graag nog eens terug. Succes met de tour.
Geplaatst op: 18-11-2018

Sándor Holhós We saw the show in The Arena of Budapest. It was incredible. They were very grandiosity. Thanks for the show.
Geplaatst op: 03-11-2018

Bert Het was onvergetelijk. Van de eerste tot de laatste minuut. Wat een vakidioten zijn jullie. Zoveel passie en humor. Zoveel vingervlugheid en zoveel contact met het publiek. Dat jullie daarnaast ook nog eens aardige gasten zijn waar al ons personeel nog een biertje mee kon drinken (en Rob cassis) dwingt alleen maar respect af. Ga zo door. Groeten van Bert (van de IT specialisten) ps: wel een probleem, wat moet ik nou volgend jaar organiseren?
Geplaatst op: 17-10-2018

Cees en Margret van Hunnik Jullie hebben ons en onze gasten bij ons huwelijk bij de Vanenburg (06-10-2018) op een werkelijk geweldige manier in verbazing en in eerste instantie in verwarring gebracht. Wat hebben we met zijn allen gelachen!!!! Iedereen was onder de indruk van jullie kunnen en geniale scherpe humor😂 Onze dank daarvoor is groot. Hartelijke groet, Bruidspaar Cees en Margret van Hunnik
Geplaatst op: 08-10-2018

Team 293 Steamwork Als team kunnen we terugkijken op een fantastische show in Theater de Willem. Onderweg is een super gave show die je moet gaan zien!
Geplaatst op: 07-10-2018

Han Hallo Rob en Emiel , jullie waren vanavond fantastisch ! Dank jullie wel !👍 Dat jullie het getal 27 wisten te raden terwijl ik in een soort van hypnose was vind ik nog steeds onbegrijpelijk .....hopelijk tot ziens.... groet Han
Geplaatst op: 07-10-2018

hannes geweldige show gezien gisteren in "de hofnar" te Valkenswaard. ondanks het de vijfde show van "Onderweg" was, was het een prachtige voorstelling. Mij zie je zeker nog een keertje terug.
Geplaatst op: 06-10-2018

Erik van der Heide Net met vmbo3 geweldig genoten van de show. Van te voren hingen de leerlingen in de stoelen maar al gauw op het puntje van hun stoel. Nog niet eerder zo’n voorstelling op school gezien die bij iedereen tot de verbeelding sprak. Verbaasd u niet, verwonderd u slechts... Fantastisch
Geplaatst op: 06-07-2018

Jose Gisteren bij het Magic Cabaret Theater Diner geweest in Bosrestaurant Overberg. Wat een avond! Het diner was echt heerlijk, dus een aanrader wat ons betreft. Dan jullie show.... Ja wat zal ik daar over zeggen.... We zijn nog steeds in verwarring. Met je neus erbovenop zitten en het niet begrijpen. Wat een bizarre, geweldige, bijzondere, aparte, leuke, humoristische, gezellige avond. Wat het voor ons extra leuk maakte is dat jullie na het diner het restaurant in kwamen voor vragen en nog enkele trucs aan tafel. Heren, dank je wel!
Geplaatst op: 06-06-2018

Mandy Wij waren donderdag bij steakm in nieuw dijk!! Het was echt geweldig!! Wij waren met collega's.. wij hebben genoten van een top avond!! Iedereen aan te raden👍 tot de volgende keer .
Geplaatst op: 03-06-2018

Tamara Gisteravond in Alkmaar geweest bij de Heeren van Sonoy. In 1 woord GEWELDIG!! Echt een aanrader! Je moest 18.30 aanwezig zijn en het duurde gewoon tot 24u! Fantastisch!
Geplaatst op: 26-05-2018

Petra Net terug van het heerlijke diner bij de Heeren van Sonoy en ons verbaasd over alle magie. We snappen er natuurlijk niks van maar het was een feest om er bij te zijn geweest. 🤔😁
Geplaatst op: 25-05-2018

Emile & Louise Fantastisch! Mijn dochter raakt er niet over uitgepraat! Na afloop in de foyer ging de show gewoon nog even verder waardoor we met nog meer verbazing naar huis gingen. Jullie persoonlijke aandacht wordt ook zeer gewaardeerd. Hartelijke groet van Emile en Louise
Geplaatst op: 29-04-2018

Elaya en Mees Wij vonden het ontzettend gaaf, ook daarna nog met ze hebben kunnen praten, in een woord GEWELDIG
Geplaatst op: 26-04-2018

Jacqueline van de wiel 21 april 2018 opening SamenLoop voor Hoop met o.a rob en Emiel. Wauw, ik stond erbij, keek erna en snapte er niks van. Bedankt het was gaaf! Mede dankzij jullie kleurde de gemeente Heusden paars 💜. Fijn dat jullie met ons op wilde staan in strijd tegen kanker! Het was bijzonder!
Geplaatst op: 23-04-2018

Megan Leuke voorstelling waarbij je veel kan lachen. Zeker aan te raden!
Geplaatst op: 13-04-2018

Anja, Hans en Lysette en Nel Gisteren in Someren jullie show gezien, het was werkelijk super, we hebben genoten :):):) We kijken al uit naar de volgende show
Geplaatst op: 08-04-2018

Alma Reitsma Als gastspreker tijdens de Cogixklanten dag mocht ik een inspirerend verhaal houden. Los van de warmte in de zaal, kreeg ik het er ook echt warm van. Rob die in staat is om mensen continu te boeien, met humor en een paar goede trucs. Ik heb genoten van zijn energie en kon meeliften in zijn enthousiasme. Door zijn bijdrage is de dag een extra groot succes gebleken. Dank dat ik even in je voetsporen mocht staan.
Geplaatst op: 15-03-2018

Marcel de Jong Vandaag was Rob dagvoorzitter bij de klanten dag van COGIX. Dit deed hij op een geweldige inspirerende en persoonlijke wijze. Rob bedankt ik heb genoten!
Geplaatst op: 14-03-2018

Theo kaspers We zijn samen met vrienden naar Magic Cabaret Theater Diner show geweest bij zaal Sterrebos in Wijchen het was super gezellig en wat hebben die twee ongelooflijk veel talent. Jullie zijn heel gewoon met persoonlijke omgang. Ook na afloop nog even wat trucs onder de mensen. In een woord en topavond vol verrassingen en afwisseling. Een echte aanrader !!
Geplaatst op: 14-03-2018

Fons en Anneke Wat een geweldige show in IJsselstein. En wat een leuk en knap optreden van Bas uit Utopia.
Geplaatst op: 04-03-2018

Danielle Baakman Te gek, gave avond gehad in de Vergulde Vos te Rijpwetering. Magic Cabaret Theater Diner Show, Jeeeejjjj! Wat een heerlijke avond vol humor en Verwondering! Een avond om niet te vergeten! Een avond die je zelf moet beleven! Dank mannen!
Geplaatst op: 28-02-2018

Charmilla Rijsenbrij Beste Rob&Emiel, Gister waren jullie in Zevenaar.. Wij waren verrast ik, Tweelingbroer en broertje door onze vader en moeder. Wij hebben het heel vaak over jullie of wonderbaarlijk jullie talenten zijn en trucs. We volgen jullie altijd op Nederland3 en socialmedia. We waren onder de indruk wat voor een prachtige en ongeloofelijke show jullie hebben laten zien wat ongeloofbaar is en je zeker verbaast staat van hoe? Het verhaal was prachtig en best ontroerend sommige delen..de voorspelling was bizar niet te geloven. En dat Rob mijn tweelingbroer op het podium vroeg hin staat er nog versteld van. In de hoop hoop ik jullie gouw nog een keer te zien en van jullie indrukwekkend show te kunnen genieten. Vr gr Charmilla :)
Geplaatst op: 24-02-2018

Chipp Hey Bas, tof dat je meedeed,, tot snel
Geplaatst op: 21-02-2018

Bas Veldhoven Deze mannen zijn echt waanzinnig! Ik heb één truc van ze mogen leren in Utopia en heb de magic battle gewonnen! Hierdoor mag ik mee voor een gast optreden in één van hun shows!! Dus hou de agenda in de gaten!! M.v.g. Bas Veldhoven (Utopia)
Geplaatst op: 21-02-2018

Johan Egberts Vrijdag 2 februari 2018 een show bijgewoond in 1 woord grandioos. Wat je daar ziet en van dichtbij meemaakt ongelofelijk. Een aanrader om naar toe te gaan . Bij een nieuwe show fa ik zeker weer.
Geplaatst op: 03-02-2018

Margriet en Natasja We zijn vanavond 2 februari in Stadskanaal naar jullie show geweest. Wij vonden het een hele mooie show en hebben genoten. Ook de optredens in de lounge!
Geplaatst op: 03-02-2018

G Makkinga Theater weekend in de Voorveghter in Hardenberg Zaterdag avond. Rob en Emiel. Wat hebben we genoten van deze 2 heren en wat hebben ze ons verbaast doen staan. Echt een TOP avond gehad. Mochten jullie nog een keer weer van de partij zijn in Hardenberg dan komen we zeker.
Geplaatst op: 27-01-2018

Suzan Gisteravond (23 nov) een bijzonder leuke, fijne en lekkere avond gehad bij Steak-em in NIeuw Dijk met een verbluffende show van Rob en Emiel. Verwonderlijk was het in alles. Wat een leuke gasten die Rob en Emiel. Heel gewoon, heel bijzonder. Gewoon heel bijzonder. Prachtig gepresenteerd, fantastische humor en vingervlug !! Echt een aanrader om heen te gaan, je wordt een avond lang betoverd en niet te vergeten culinair verwend !! Gewoon doen !!
Geplaatst op: 24-11-2017

hannes mooie act op de nacht van de magie, zeer verbluffend hoe jullie eindigde met 40 munten. zie jullie graag bij één van jullie volgende optredens.
Geplaatst op: 01-11-2017

Marian Zaterdag 21 okt een super leuke avond beleeft ! Echt met open mond zitten kijken ! Bedankt ,wij komen zeker nog een keer ons verwonderen !
Geplaatst op: 28-10-2017

Jan Bedankt voor de waanzinnig mooie show. Ik ben nog aan het nagenieten en vraag me nog steeds af "hoe kan dat?"
Geplaatst op: 28-10-2017

Rina Flipsen We hebben gisteravond (27-10-2017) jullie show gezien in Nijverdal en het was geweldig. Na anderhalve fles wijn zat de verwondering nog steeds in onze buik. En die laten we daar ook maar, want het blijft gewoon bijzonder. We zijn heel erg blij dat we bij de show mochten zijn en ook de "uitleg" achteraf was erg bewonderenswaardig. Nogmaals bedankt voor deze geweldige avond!! We dragen het (Zinin)theater een warm hart toe. Veel succes met jullie voorstellingen en heel veel liefde, geluk, gezondheid en gezelligheid, samen met jullie dierbaren en jullie publiek, voor de toekomst. Welterusten;-)
Geplaatst op: 28-10-2017

Ivo Mooibroek Zeer boeiende show; briljant in meerdere facetten.
Geplaatst op: 28-10-2017

Arie Was gast in Nijverdal èn bij jullie show. Heb genoten van jullie enthousiasme en kunde en vond de interactie met het publiek perfect. Ga zo door, zal jullie volgende show zeker wéér bezoeken, mooi entertainment! En: jullie toegift was subliem gedaan👌+👍
Geplaatst op: 28-10-2017

Marlies de Leeuw Vanavond een zeer verwonderende avond gehad. Geweldig leuke theatershow met veel magie en humor. Ben wel blij dat mijn ring gewoon in de Matroesjka zat. Bedankt Rob en Emiel voor deze beleving. Groet Marlies aka Joke. ;-)
Geplaatst op: 27-10-2017

Gregor Zaterdag 21 oktober een top avond gehad met Rob & Emiel. Jullie zijn echt super, we waren zeer verwonderd.
Geplaatst op: 23-10-2017

Herman en Lenie Jacobs 3 Oktober werden we verrast met een Magic Cabaret Theater Diner van Rob & Emiel in DOK 6 te Panningen. Het was fantastisch!!! We hadden zoiets nog nooit gezien en begrepen er niets van, maar het was geweldig. Ook een groot compiment voor het personeel van DOK 6. Het diner was super verzorgd, heerlijk en smaakvol opgediend. We hebben een super verrassende avond gehad . We hebben dit cadeau gekregen, maar het is ook beslist een prachtig cadeau om iemand te geven.
Geplaatst op: 07-10-2017

Ton Horseling Rob & Emiel staan al 12 seizoenen bij ons met hun Magic Cabaret Theater Diner. Zo'n 6 avonden per jaar is het volop genieten voor onze gasten. Het zijn avonden vol Verwondering, Magie en Cabaret. Wij serveren daar een heerlijk 5-gangen diner tussen door wat de avond compleet maakt. Rob & Emiel geven deze avonden echt alles om er voor onze gasten een Topavond van te maken. Wij gaan op voor seizoen 13!!
Geplaatst op: 06-10-2017

Cor van Straten Rob en Emiel zijn twee fantastische entertainers en Maurinus lijkt op Gorden.
Geplaatst op: 05-10-2017

Henk en Leontien Vossen Moonen Gisterenavond voor de 1e keer mogen genieten in dok6 te Panningen van jullie theaterdiner, het was grandioos en spectaculair, gezellig "intiem" we stonden erbij en keken erna en keer op keer werden we overdonderd Chapeau, het is zeker niet onze laatste keer geweest
Geplaatst op: 04-10-2017

Jeffrey Geweldige, verwonderde avond gehad bij Steak'm in Nieuw-Dijk. En natuurlijk hard gelachen. Met open mond staan kijken naar geweldige trucs in de zaal, maar ook zeker naar de kleine show aan de tafel aan het einde van de avond. Keep up the good work.
Geplaatst op: 22-09-2017

Bryan Jongens wat waren jullie goed vanavond in nieuw-dijk bij steak'm je wordt "bedrogen" waar je bij staat! Haha. Mannen ga zo door en hopelijk tot een volgende keer!
Geplaatst op: 22-09-2017

Robbert Gister jullie show gezien op festival Noorderzon. Het beste wat ik in jaren gezien heb! Verwondering is leven! Prachtig. De manier waarop jullie ons aanspraken en wisten te betoveren is onvergetelijk geweest. Als jullie er volgend jaar weer staan kom ik speciaal voor jullie. Het was echt een te gekke ervaring... Groeten van Robbert Stadskanaal (Die man van het zakje chips en de krultang)
Geplaatst op: 27-08-2017

}

Teken het gastenboek

Heb je een leuke show gezien? Laat dan een reactie achter! Je e-mailadres wordt niet getoond of gebruikt door ons.

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul aub een geldig e-mailadres in. Er wordt verder niets mee gedaan.
Een leeg berichtje plaatsen lijkt ons niet zo leuk...
Dit bericht wordt gemarkeerd als spam
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden

The form contains errors

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord