Gastenboek

Hier vind je reacties van andere bezoekers. Heb je zelf Rob en Emiel live gezien? Laat dan hieronder weten wat je er van vond.

Teken het gastenboek

Megan Leuke voorstelling waarbij je veel kan lachen. Zeker aan te raden! true
Geplaatst op: 13-04-2018

Anja, Hans en Lysette en Nel Gisteren in Someren jullie show gezien, het was werkelijk super, we hebben genoten :):):) We kijken al uit naar de volgende show true
Geplaatst op: 08-04-2018

Alma Reitsma Als gastspreker tijdens de Cogixklanten dag mocht ik een inspirerend verhaal houden. Los van de warmte in de zaal, kreeg ik het er ook echt warm van. Rob die in staat is om mensen continu te boeien, met humor en een paar goede trucs. Ik heb genoten van zijn energie en kon meeliften in zijn enthousiasme. Door zijn bijdrage is de dag een extra groot succes gebleken. Dank dat ik even in je voetsporen mocht staan.
Geplaatst op: 15-03-2018

Marcel de Jong Vandaag was Rob dagvoorzitter bij de klanten dag van COGIX. Dit deed hij op een geweldige inspirerende en persoonlijke wijze. Rob bedankt ik heb genoten!
Geplaatst op: 14-03-2018

Theo kaspers We zijn samen met vrienden naar Magic Cabaret Theater Diner show geweest bij zaal Sterrebos in Wijchen het was super gezellig en wat hebben die twee ongelooflijk veel talent. Jullie zijn heel gewoon met persoonlijke omgang. Ook na afloop nog even wat trucs onder de mensen. In een woord en topavond vol verrassingen en afwisseling. Een echte aanrader !!
Geplaatst op: 14-03-2018

Fons en Anneke Wat een geweldige show in IJsselstein. En wat een leuk en knap optreden van Bas uit Utopia.
Geplaatst op: 04-03-2018

Danielle Baakman Te gek, gave avond gehad in de Vergulde Vos te Rijpwetering. Magic Cabaret Theater Diner Show, Jeeeejjjj! Wat een heerlijke avond vol humor en Verwondering! Een avond om niet te vergeten! Een avond die je zelf moet beleven! Dank mannen!
Geplaatst op: 28-02-2018

Charmilla Rijsenbrij Beste Rob&Emiel, Gister waren jullie in Zevenaar.. Wij waren verrast ik, Tweelingbroer en broertje door onze vader en moeder. Wij hebben het heel vaak over jullie of wonderbaarlijk jullie talenten zijn en trucs. We volgen jullie altijd op Nederland3 en socialmedia. We waren onder de indruk wat voor een prachtige en ongeloofelijke show jullie hebben laten zien wat ongeloofbaar is en je zeker verbaast staat van hoe? Het verhaal was prachtig en best ontroerend sommige delen..de voorspelling was bizar niet te geloven. En dat Rob mijn tweelingbroer op het podium vroeg hin staat er nog versteld van. In de hoop hoop ik jullie gouw nog een keer te zien en van jullie indrukwekkend show te kunnen genieten. Vr gr Charmilla :)
Geplaatst op: 24-02-2018

Chipp Hey Bas, tof dat je meedeed,, tot snel
Geplaatst op: 21-02-2018

Bas Veldhoven Deze mannen zijn echt waanzinnig! Ik heb één truc van ze mogen leren in Utopia en heb de magic battle gewonnen! Hierdoor mag ik mee voor een gast optreden in één van hun shows!! Dus hou de agenda in de gaten!! M.v.g. Bas Veldhoven (Utopia)
Geplaatst op: 21-02-2018

}

Teken het gastenboek

Heb je een leuke show gezien? Laat dan een reactie achter! Je e-mailadres wordt niet getoond of gebruikt door ons.

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul aub een geldig e-mailadres in. Er wordt verder niets mee gedaan.
Een leeg berichtje plaatsen lijkt ons niet zo leuk...
Dit bericht wordt gemarkeerd als spam
U dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden

The form contains errors