×

Gastenboek

Hier vind je reacties van andere bezoekers. Heb je zelf Rob en Emiel live gezien? Laat dan hieronder weten wat je er van vond.

Teken het gastenboek

Mariska Wat zijn jullie een prachtig stel!! Geweldige showgezien bij 200 jaar Immens Installatie techniek, verder verklap ik niks, ga zelf maar kijken :-) Nu idd op naar de beste van de wereld!! Zet hem op! @op1!
Geplaatst op: 21-07-2022

Miranda Wauw wat een gewelidige avond door Rob en Emiel mede mogelijk gemaakt ivm het 25 jarig jubileum van Aannemersbedrijf Nienhaus. Geweldig!! Hoop jullie nog vaker live te mogen zien met jullie geweldige show. Groetjes Miranda Jan en Bryan
Geplaatst op: 09-07-2022

Tessa Wat een ontzettend leuke avond heb ik gehad bij Aan tafel in Zaandam. Een goede combinatie tussen humor en magic. Trucs waar je nog lang over na zult denken en grappen waarbij je bijna in je broek plast van het lachen. Echt een hele geslaagde avond met nog lekker eten erbij ook. Ik zou iedereen dit zo aanraden en zou het zeker nog een keer doen.
Geplaatst op: 28-06-2022

Marja Wat hebben wij een gezellige avond gehad bij de Nadorst in Blokker, heerlijk gegeten afgewisseld met een show van Rob en Emiel.Na afloop kwamen ze langs de tafels, Emiel zat bij ons aan tafel en liet verschillende trucs zien, dan zit je ernaast maar ziet niet hoe hij het doet. Ze zijn ontzettend goed. Veel succes bij de wereldkampioenschappen!
Geplaatst op: 17-06-2022

Mike Steenbergen Wat een leuke gasten en wat een inspirerende show! Zeer veel respect en bewondering van wat en hoe ze het doen. Echte kampioenen. Bedankt!
Geplaatst op: 17-06-2022

D. Versteegen Gisteravond in Mierlo een top avond gehad. Onbegrijpelijke acts, super leuk! Snap dr nogsteeds niets van! Zeker een aanrader!
Geplaatst op: 16-06-2022

Erik van der Linden Hoi Rob en Emiel, Gisteravond weer heerlijk genoten van een geweldige avond in Denheuvel in Mierlo. Jullie blijven denk ik iedereen maar zeker mij verbazen! Succes op het wereldkampioenschap.
Geplaatst op: 16-06-2022

Nicolette de Vries Machtig mooie avond gehad. We hadden geen idee wat ons te wachten stond en we zijn zeer prettig verrast door deze dinershow. Echt een aanrader.
Geplaatst op: 31-05-2022

Jorien Drost Gisteren met ons gezin naar de soesterduinen geweest. Wat een geweldige show. We snappen er nog steeds niks van, maar vonden jullie zo bijzonder! Jullie zijn fantastisch en zullen zeker slagen in Canada
Geplaatst op: 31-05-2022

Annemiek Beste Rob en Emiel, we hebben een heerlijke avond gehad in Soesterduinen. Zooo knap, wat een geheugens! Kunde met een grote K!
Geplaatst op: 31-05-2022

Esther Hi Rob en Emiel, We zagen jullie ruim 20 jaar geleden voor het eerst in theater De Flint in Amersfoort, daarna nogmaals op een feest in Amsterdam. En ineens doken jullie daar op, in de Soesterduinen! Meteen kaartjes gekocht en samen met onze dochters van 19 en 17 naar jullie show gekomen. Fantastisch om weer te zien en om nu te kunnen delen met ons gezien. Allemaal gepast onder de indruk en gelachen ook! Dank voor de mooie avond, heel veel succes in Canada. Als jullie de mensen daar net zo 'betoveren' als ons gisteravond, komt het helemaal goed! Wij duimen.
Geplaatst op: 31-05-2022

Irving, Ryan en Jordy Eens wat anders dan de bioscoop met de kinderen. En wat is dan beter dan een avondje magisch theater in Hoofddorp. Heel lang naar uitgekeken en het was het wachten meer dan waard. Wat een geweldige avond met veel verwondering en Humor gevuld. De interactie met het publiek. De verschillende onnavolgbare acts geeft genoeg stof om onderweg naar huis te praten hoe jullie dat doen. Top mannen. We hebben genoten en weet zeker dat de kinderen deze avond nooit zullen vergeten.
Geplaatst op: 20-05-2022

Bep Clemens Met mijn dochter en gezin als verjaardagscadeau naar Rob en Emiel in Hoofddorp. Wat hebben we genoten. Dank jullie wel.
Geplaatst op: 18-05-2022

Paul en Lizette Hai Rob en Emiel, Hartstikke bedankt voor de geweldige magische avond( Vanavond 17 mei in Tiel). Het was TOP👍👍👍👍. Tot volgend jaar want dan komen we zeker weer naar een magic cabaret theater dine
Geplaatst op: 18-05-2022

Marijke Maximaal genoten van jullie indrukwekkende,humorvolle voorstelling met verbazingwekkende act's Klasse 100% Nog steeds aan het napraten over hoe en wat er allemaal gebeurde...TOP AVOND
Geplaatst op: 14-05-2022

Susan Het was weer genieten, mannen! Van begin tot eind blijf ik me verwonderen en verbazen. Dat samen met veel lachen tijdens de show maakt het heerlijke avond! Iedere keer weer… 😀
Geplaatst op: 14-05-2022

Vidar Van Der Zaag Samen met mijn zoon een briljante avond gehad in Rosmalen! Vanaf de ballon, de gekleurde doekjes, uiteraard de energie van mijn trouwring tot aan de mentale kunsten van Rob…genoten. We willen het vooral niet snappen, we geloven graag in de magie van jullie beide! Klasse mannen!
Geplaatst op: 13-05-2022

Conny en Rob Wat een fantastisch leuke en goede show . Wij vielen van de ene verbazing in de andere. Magie op een zeer hoog niveau met een interactieve en enorm leuke presentatie. Na de voorstelling nog een toegift in de foyer van de Meerse in Hoofddorp. Enorm bedankt voor de fantastische avond Groet Conny en Rob
Geplaatst op: 13-05-2022

Esther,ed,shirley en daisy Wat een heerlijke avond van de ene verbazing in de andere...veel humor een topshow! We hebben genoten
Geplaatst op: 12-05-2022

Edith April 2020 ❌️ door lockdown April 2021❌️ door lockdowm April 2022 ❌️ door quarantaine Maar de kinderen hebben met vrienden van jullie genoten. Vrijwel elke show gezien, tot deze..
Geplaatst op: 09-05-2022

Elselien Dank jullie wel voor de geweldige avond!!! Bizar goed !!!!!!
Geplaatst op: 08-05-2022

Rianne Wat een topavond. Mooie magische momenten! Heerlijk entertainment met een vleugje humor!
Geplaatst op: 08-05-2022

Max Beretta Fantastische show, met humor gebracht. Telkens weer de vraag, hoe dan? Heb genoten!
Geplaatst op: 08-05-2022

Marcel Dicks Als vader van Melissa weer genoten van jullie avond. Ze zei zelf dat ze slecht kan liegen. Maar als Rob zegt dat hij haar niet kan lezen dan geloof ik hem 🤣 Bedankt voor weer een geweldige avond. Ga zo door.👍👍
Geplaatst op: 07-05-2022

Jan Burgers Vanavond posttheater Arnhem Wat een FANTASTISCHE!! show. Zeer de moeite waard en boeiend van begin tot het eind CHAPEAU!!
Geplaatst op: 07-05-2022

Jacqueline Hallo Rob en Emiel, vanavond in Posttheater in Arnhem een superleuke avond vol verwondering gehad. Geen idee hoe jullie de trucs doen, enorm knap, vermakelijk en vrolijk. We komen zeker nog een keer kijken🎉
Geplaatst op: 07-05-2022

Elly de Graaf Hallo Rob en Emiel Vanavond in Oosterhout jullie show bijgewoond. En ja jullie hebben verwondering bij me opgewekt. Het was een heerlijke avond. Leuk ook dat Rob het horloge van mijn man kon “lezen”. (IWC, zwarte band, zilverkleurige kast, zwarte wijzerplaat) Hartelijke groeten.
Geplaatst op: 01-05-2022

Ferry Gerats Samen met vrienden heerlijk genoten van een magic-dinner-night met Rob en Emiel. Fantastisch!
Geplaatst op: 29-04-2022

Ed Fantastische show gezien, verbazing, verwondering Wat een energie Geweldig genoten
Geplaatst op: 19-04-2022

Michel.hoogland Een heerlijke show van een laagdrempelig duo die je doet lachen en verbazen.
Geplaatst op: 19-04-2022

Bas Hoi Rob & Emiel. Wat hebben we genoten van jullie geweldige show in Amstelveen. We blijven alleen met heel veel vragen zitten: hoe dan? Onze dochter Eline vond het ook geweldig dat ze het podium op mocht komen voor de "zweefact". Ook hier weer onze grote vraag: hoe dan? Jongens, bedankt voor de gezellige avond en veel plezier en succes met jullie theatershows! P.S. ik ga morgen een pak kaarten zoeken en de kaartentruc even dunnetjes overdoen :-)
Geplaatst op: 09-04-2022

Sylwia Hallo Rob en Emiel, Mijn dochter en ik hebben erg genoten van jullie show in Schouwburg Amstelveen. Erg knap hoe jullie het doen: oude trucks in moderne sausje. We hebben ook veel gelachen. Ik zal jullie agenda in de gaten houden want dit is een herhaling waard! Groeten en succes! Sylwia
Geplaatst op: 09-04-2022

Sanne Wat een bizarre avond was het, vol verwondering!! Ook erg gelachen. Bedankt!!!
Geplaatst op: 08-04-2022

Lyda Bijzonder verassende avond gehad in het Atlas theater! Toppers!
Geplaatst op: 03-04-2022

Ilse Maessen Vandaag genoten met ons gezin in Wijchen en wat hebben jullie onze Jelle een onvergetelijke avond bezorgd toen hij écht op het podium mocht. Wij zullen dit ook nooit vergeten. Te gek hoe jullie dat oppakten. Dankjullie en nóg een extra knuffel van Jelle!
Geplaatst op: 01-04-2022

Suzan Meuffels Geweldige show Grappig en onbegrijpelijk 😀
Geplaatst op: 13-03-2022

Jolanda Hellings Wat hebben we genoten tijdens ‘t Magisch Cabaret Theater Diner show in het mooie St Oedenrode. Gelachen, verrast, verbijsterd, verwonderd…. Jullie zijn echt geweldig!! Ons personeelsfeest is dankzij jullie meer dan geslaagd!! Top!!!!
Geplaatst op: 13-03-2022

Brenda Brunsveld Beste Rob, Al was je alleen gisteravond. We hebben van je genoten. Verbijsterd, overrompeld, met open mond gekeken naar je kunsten. “Stond erbij en keek er naar”. En niet te vergeten de uitsmijter, je laatste act, tranen… en dit keer niet van het lachen. Geweldig 🙏 Ik heb al ideeën over jullie voor mijn project. Tot snel. Lieve groet, Brenda
Geplaatst op: 11-03-2022

John den Hollander Altijd een feest om met jullie te mogen samenwerken. Event Station kijkt er naar uit om in 2022 weer veel gasten samen met jullie blij te maken en te verwonderen.
Geplaatst op: 03-03-2022

Fam. Van der Weij De show van gisteravond was waanzinnig! Tranen in m’n ogen van het lachen om de grappen van Rob, genoten van de verwondering die Emiel bracht, met als hoogtepunt de rubiks kubus gave van Rob!!! Wij en de kinderen hebben een top avond gehad.
Geplaatst op: 20-02-2022

Bob & Rox Ze laten je lachen, vliegen en verbazen! Het was een zweverige ervaring die we niet hadden willen missen! Rob en Emiel, bedankt! Top avond gehad!
Geplaatst op: 19-02-2022

Margreth Een leuke , gezellige avond gehad. Lachwekkend, verbazend, bijzonder! Een aanrader voor een leuke avond
Geplaatst op: 19-02-2022

Suzanne en Christel Rob en Emiel, Heel indrukwekkend. Een absolute aanrader voor jong & oud. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de leuke avond in de DRU
Geplaatst op: 18-02-2022

Gerben Hogenkamp Rob en Emiel, we hebben een geweldige avond gehad! Het was in een woord fantastisch!!!
Geplaatst op: 18-02-2022

Dennis Tromp We hebben een hele fijne avond gehad. leuke en verbazingwekkende show waarbij het publiek ook heel leuk betrokken wordt. Rob en Emile bedankt voor de geweldige avond.
Geplaatst op: 15-02-2022

Nolda Bakker Bedankt voor de fijne avond! We hebben genoten!
Geplaatst op: 14-02-2022

Pieter Burger Superleuke avond gehad met het gezin. Flink gelachen en veel interactie (4 lettergrepen)😉met het publiek. Zeker voor herhaling vatbaar…
Geplaatst op: 14-02-2022

Lilian Wat een geweldige avond hebben we vanavond gehad in Zevenaar. Iedere keer denk je.. En hoe dan??? Bedankt dat we jullie weer kunnen zien optreden
Geplaatst op: 05-02-2022

Jos van der Wijst Hallo Rob en Emiel Wat een mooie avond hebben we meegemaakt. Om nooit te vergeten . Genoten hebben we . Vakwerk van de bovenste plank. Wat hebben we ook gelachen ook jullie over die mop die mijn broer vertelde over die beer. Wij vertellen het in ieder geval door en het zal ons altijd bij blijven . Het gaat jullie goed Afz Jos van der Wijst
Geplaatst op: 09-11-2021

Antoon en Ingrid Wij, ik mag spreken voor een groepje van 5 personen, hebben enorm van jullie show genoten op 8 november in Sint- Oedenrode. Enorm gelachen maar vooral ook van de ene verbazing in de andere "gevallen". Grote complimenten voor jullie beide, ieder zijn eigen specialiteit en beide zeer bijzonder. Ook de zeer gelijke samenspraak, super!! Of je maar 1 stem hoort! Het was een voorstelling in kleinere kring, je zaten dicht op de acts, maar nog is alles onverklaarbaar. Ook de tafel acts, subliem!
Geplaatst op: 09-11-2021

}

Teken het gastenboek

Heb je een leuke show gezien? Laat dan een reactie achter! Je e-mailadres wordt niet getoond of gebruikt door ons.

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul aub een geldig e-mailadres in. Er wordt verder niets mee gedaan.
Een leeg berichtje plaatsen lijkt ons niet zo leuk...
Dit bericht wordt gemarkeerd als spam
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden

The form contains errors

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord