Gastenboek

Hier vind je reacties van andere bezoekers. Heb je zelf Rob en Emiel live gezien? Laat dan hieronder weten wat je er van vond.

Teken het gastenboek

Suzan Gisteravond (23 nov) een bijzonder leuke, fijne en lekkere avond gehad bij Steak-em in NIeuw Dijk met een verbluffende show van Rob en Emiel. Verwonderlijk was het in alles. Wat een leuke gasten die Rob en Emiel. Heel gewoon, heel bijzonder. Gewoon heel bijzonder. Prachtig gepresenteerd, fantastische humor en vingervlug !! Echt een aanrader om heen te gaan, je wordt een avond lang betoverd en niet te vergeten culinair verwend !! Gewoon doen !!
Geplaatst op: 24-11-2017

hannes mooie act op de nacht van de magie, zeer verbluffend hoe jullie eindigde met 40 munten. zie jullie graag bij één van jullie volgende optredens.
Geplaatst op: 01-11-2017

Marian Zaterdag 21 okt een super leuke avond beleeft ! Echt met open mond zitten kijken ! Bedankt ,wij komen zeker nog een keer ons verwonderen !
Geplaatst op: 28-10-2017

Jan Bedankt voor de waanzinnig mooie show. Ik ben nog aan het nagenieten en vraag me nog steeds af "hoe kan dat?"
Geplaatst op: 28-10-2017

Rina Flipsen We hebben gisteravond (27-10-2017) jullie show gezien in Nijverdal en het was geweldig. Na anderhalve fles wijn zat de verwondering nog steeds in onze buik. En die laten we daar ook maar, want het blijft gewoon bijzonder. We zijn heel erg blij dat we bij de show mochten zijn en ook de "uitleg" achteraf was erg bewonderenswaardig. Nogmaals bedankt voor deze geweldige avond!! We dragen het (Zinin)theater een warm hart toe. Veel succes met jullie voorstellingen en heel veel liefde, geluk, gezondheid en gezelligheid, samen met jullie dierbaren en jullie publiek, voor de toekomst. Welterusten;-)
Geplaatst op: 28-10-2017

Ivo Mooibroek Zeer boeiende show; briljant in meerdere facetten.
Geplaatst op: 28-10-2017

Arie Was gast in Nijverdal èn bij jullie show. Heb genoten van jullie enthousiasme en kunde en vond de interactie met het publiek perfect. Ga zo door, zal jullie volgende show zeker wéér bezoeken, mooi entertainment! En: jullie toegift was subliem gedaan👌+👍
Geplaatst op: 28-10-2017

Marlies de Leeuw Vanavond een zeer verwonderende avond gehad. Geweldig leuke theatershow met veel magie en humor. Ben wel blij dat mijn ring gewoon in de Matroesjka zat. Bedankt Rob en Emiel voor deze beleving. Groet Marlies aka Joke. ;-)
Geplaatst op: 27-10-2017

Gregor Zaterdag 21 oktober een top avond gehad met Rob & Emiel. Jullie zijn echt super, we waren zeer verwonderd.
Geplaatst op: 23-10-2017

Herman en Lenie Jacobs 3 Oktober werden we verrast met een Magic Cabaret Theater Diner van Rob & Emiel in DOK 6 te Panningen. Het was fantastisch!!! We hadden zoiets nog nooit gezien en begrepen er niets van, maar het was geweldig. Ook een groot compiment voor het personeel van DOK 6. Het diner was super verzorgd, heerlijk en smaakvol opgediend. We hebben een super verrassende avond gehad . We hebben dit cadeau gekregen, maar het is ook beslist een prachtig cadeau om iemand te geven.
Geplaatst op: 07-10-2017

}

Teken het gastenboek

Heb je een leuke show gezien? Laat dan een reactie achter! Je email-adres wordt niet getoond of gebruikt door ons.

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul aub een geldig email-adres in. Er wordt verder niets mee gedaan.
Een leeg berichtje plaatsen lijkt ons niet zo leuk...
Dit bericht wordt gemarkeerd als spam

The form contains errors