×

Gastenboek

Hier vind je reacties van andere bezoekers. Heb je zelf Rob en Emiel live gezien? Laat dan hieronder weten wat je er van vond.

Teken het gastenboek

Jose Gisteren bij het Magic Cabaret Theater Diner geweest in Bosrestaurant Overberg. Wat een avond! Het diner was echt heerlijk, dus een aanrader wat ons betreft. Dan jullie show.... Ja wat zal ik daar over zeggen.... We zijn nog steeds in verwarring. Met je neus erbovenop zitten en het niet begrijpen. Wat een bizarre, geweldige, bijzondere, aparte, leuke, humoristische, gezellige avond. Wat het voor ons extra leuk maakte is dat jullie na het diner het restaurant in kwamen voor vragen en nog enkele trucs aan tafel. Heren, dank je wel!
Geplaatst op: 06-06-2018

Mandy Wij waren donderdag bij steakm in nieuw dijk!! Het was echt geweldig!! Wij waren met collega's.. wij hebben genoten van een top avond!! Iedereen aan te raden👍 tot de volgende keer .
Geplaatst op: 03-06-2018

Tamara Gisteravond in Alkmaar geweest bij de Heeren van Sonoy. In 1 woord GEWELDIG!! Echt een aanrader! Je moest 18.30 aanwezig zijn en het duurde gewoon tot 24u! Fantastisch!
Geplaatst op: 26-05-2018

Petra Net terug van het heerlijke diner bij de Heeren van Sonoy en ons verbaasd over alle magie. We snappen er natuurlijk niks van maar het was een feest om er bij te zijn geweest. 🤔😁
Geplaatst op: 25-05-2018

Emile & Louise Fantastisch! Mijn dochter raakt er niet over uitgepraat! Na afloop in de foyer ging de show gewoon nog even verder waardoor we met nog meer verbazing naar huis gingen. Jullie persoonlijke aandacht wordt ook zeer gewaardeerd. Hartelijke groet van Emile en Louise
Geplaatst op: 29-04-2018

Elaya en Mees Wij vonden het ontzettend gaaf, ook daarna nog met ze hebben kunnen praten, in een woord GEWELDIG
Geplaatst op: 26-04-2018

Jacqueline van de wiel 21 april 2018 opening SamenLoop voor Hoop met o.a rob en Emiel. Wauw, ik stond erbij, keek erna en snapte er niks van. Bedankt het was gaaf! Mede dankzij jullie kleurde de gemeente Heusden paars 💜. Fijn dat jullie met ons op wilde staan in strijd tegen kanker! Het was bijzonder!
Geplaatst op: 23-04-2018

Megan Leuke voorstelling waarbij je veel kan lachen. Zeker aan te raden!
Geplaatst op: 13-04-2018

Anja, Hans en Lysette en Nel Gisteren in Someren jullie show gezien, het was werkelijk super, we hebben genoten :):):) We kijken al uit naar de volgende show
Geplaatst op: 08-04-2018

Alma Reitsma Als gastspreker tijdens de Cogixklanten dag mocht ik een inspirerend verhaal houden. Los van de warmte in de zaal, kreeg ik het er ook echt warm van. Rob die in staat is om mensen continu te boeien, met humor en een paar goede trucs. Ik heb genoten van zijn energie en kon meeliften in zijn enthousiasme. Door zijn bijdrage is de dag een extra groot succes gebleken. Dank dat ik even in je voetsporen mocht staan.
Geplaatst op: 15-03-2018

Marcel de Jong Vandaag was Rob dagvoorzitter bij de klanten dag van COGIX. Dit deed hij op een geweldige inspirerende en persoonlijke wijze. Rob bedankt ik heb genoten!
Geplaatst op: 14-03-2018

Theo kaspers We zijn samen met vrienden naar Magic Cabaret Theater Diner show geweest bij zaal Sterrebos in Wijchen het was super gezellig en wat hebben die twee ongelooflijk veel talent. Jullie zijn heel gewoon met persoonlijke omgang. Ook na afloop nog even wat trucs onder de mensen. In een woord en topavond vol verrassingen en afwisseling. Een echte aanrader !!
Geplaatst op: 14-03-2018

Fons en Anneke Wat een geweldige show in IJsselstein. En wat een leuk en knap optreden van Bas uit Utopia.
Geplaatst op: 04-03-2018

Danielle Baakman Te gek, gave avond gehad in de Vergulde Vos te Rijpwetering. Magic Cabaret Theater Diner Show, Jeeeejjjj! Wat een heerlijke avond vol humor en Verwondering! Een avond om niet te vergeten! Een avond die je zelf moet beleven! Dank mannen!
Geplaatst op: 28-02-2018

Charmilla Rijsenbrij Beste Rob&Emiel, Gister waren jullie in Zevenaar.. Wij waren verrast ik, Tweelingbroer en broertje door onze vader en moeder. Wij hebben het heel vaak over jullie of wonderbaarlijk jullie talenten zijn en trucs. We volgen jullie altijd op Nederland3 en socialmedia. We waren onder de indruk wat voor een prachtige en ongeloofelijke show jullie hebben laten zien wat ongeloofbaar is en je zeker verbaast staat van hoe? Het verhaal was prachtig en best ontroerend sommige delen..de voorspelling was bizar niet te geloven. En dat Rob mijn tweelingbroer op het podium vroeg hin staat er nog versteld van. In de hoop hoop ik jullie gouw nog een keer te zien en van jullie indrukwekkend show te kunnen genieten. Vr gr Charmilla :)
Geplaatst op: 24-02-2018

}

Teken het gastenboek

Heb je een leuke show gezien? Laat dan een reactie achter! Je e-mailadres wordt niet getoond of gebruikt door ons.

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul aub een geldig e-mailadres in. Er wordt verder niets mee gedaan.
Een leeg berichtje plaatsen lijkt ons niet zo leuk...
Dit bericht wordt gemarkeerd als spam
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden

The form contains errors

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord