×

Over Rob & Emiel

Al jaren verweven Rob en Emiel magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen televisieprogramma's, theatershows en evenementen. Hoe is dat ontstaan?
We kijken terug op een hele mooie momenten en heel veel leuke reacties. Hoogwaardig entertainment maar ook fijne mensen om mee te werken.

Wim Lensen - Directeur stichting Venloop

Wat een geweldige avond hebben mijn vrouw en ik gehad. De acts zijn duizelingwekkend goed.

Pierre - gast

In aanloop naar het optreden is het duo keer op keer goed voorbereid, pro-actief en altijd in dienst van de opdrachtgever.

Ron megens - programmeur Theater De Lievekamp

Het was de vijfde keer dat ik jullie zag. Ik blijf me verbazen en verwonderen.

Arjen - gast


Achtergrond en werkwijze

Al jaren verweven Rob en Emiel magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen theatershows en evenementen. Maar ook schakelden honderden organisaties en bedrijven Rob en Emiel in om hun event een meerwaarde te geven met hun shows, lezingen of andere toevoeging.

Rob en Emiel ontzorgen hun klanten met complete conceptenDeze zijn dusdanig opgezet dat er maximale impact is. Uw gasten krijgen gegarandeerd een unieke ervaring. Dankzij de vaste samenwerking met Theatersupport (Guido Hagen) wordt ook technisch alles perfect geregeld. Bovendien is de techniek (licht en geluid), maar ook een eigen podium en achterdoek tot 250 gasten altijd inbegrepen.

Rob en Emiel benaderen ieder event met volledige aandacht, passen zich aan en garanderen impact. Binnen de concepten is de kwaliteit van elke show of lezing gegarandeerd. 
Dat betekent: niet goed, geld terug. Zo makkelijk is dat.

Het liefste bespreken Rob en Emiel de mogelijkheden met u persoonlijk, zodat zij precies de meerwaarde kunnen leveren die u zoekt. 


Prijswinnend

Hun acts werden op verschillende nationale en internationale wedstrijden met goud beloond. Op het NK Magic wonnen zij alleen al als duo 8 keer goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen zij de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse magic-award, waarmee zij officieel Nederlands kampioen werden!

Tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009 werden zij bekroond tot beste mentalisten ter wereld. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

In totaal stonden zij o.a. zeventien keer met hun eigen show in een uitverkocht Sydney Opera House, Australië. Ook traden zij op in o.a. België, Duitsland, Groot Brittannië, Zweden, Thailand, Zuid-Korea, Nigeria, Dubai en de U.S.A. en waren in tientallen televisieprogramma’s te zien, waaronder Barend & van Dorp, Jensen, Life & Cooking, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman. Sinds 2014 hebben zij diverse eigen televisieprogramma’s met in totaal 100 afleveringen van Street Magic, de Zapp Magic Battle en School Magic.

 

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord