×

Actueel & Media

Theatershow Rob en Emiel levert Roparun 8.177 euro op.

Theatershow Rob en Emiel levert Roparun 8.177 euro op. Eén theatershow van Rob en Emiel stond de afgelopen week in het teken van Stichting Roparun. De hele opbrengst van die show -ruim achtduizend euro- is geschonken aan de stichting. Lees verder »

Nieuwe locaties voor het Magic Cabaret Theater Diner

Nieuwe locaties voor het Magic Cabaret Theater Diner Het Magic Cabaret Theater Diner is zó ontzettend populair, dat diverse horeca-ondernemers ook dit jaar de formule blijven houden. Bovendien komen er meerdere nieuwe locaties bij! Lees verder »

Lezing bij Wiltec door aktie Serious Request

Lezing bij Wiltec door aktie Serious Request Wiltec was de hoogste bieder op het veilingitem van Rob en Emiel voor Serious Request 2017! Deze week verzorgde Rob en Emiel een spetterende lezing bij het Udense bedrijf. De opbrengst ging uiteraard naar 3FM! Lees verder »

De leukste avond van mijn leven!

De leukste avond van mijn leven! Rob en Emiel waren op 17 februari te gast in Utopia om 4 acts voor te bereiden op de Utopia Magic Battle. Wie pakt de trainingen het beste op en wie wint uiteindelijk de wedstrijd? De winnaar staat binnenkort met een gastoptreden in de theatershow van Rob en Emiel. Lees verder »

Rob en Emiel in Utopia?

Rob en Emiel in Utopia? Rob en Emiel zijn gevraagd om de inwoners van Utopia te helpen bij het realiseren van een ware magische avond op het Utopia terrein. Lees verder »

Voor maar €10,- naar een show van Rob en Emiel?

Voor maar €10,- naar een show van Rob en Emiel? Reken maar dat veel mensen naar het theater gaan dit weekend. Dan is namelijk het Nationaal Theaterweekend. En dat betekent: naar het theater voor maar tien euro per kaartje! Omdat het Nationaal Theaterweekend gericht is op alle leeftijden, hebben Rob en Emiel speciaal voor dit evenement het programma een klein beetje aangepast. Lees verder »

Nieuw seizoen 'Blow Me Away" van start.

Nieuw seizoen 'Blow Me Away" van start. De theatershow Blow Me Away is weer terug van weggeweest. Na een pauze van 6 maanden wordt alles weer uit de kast gehaald en reizen Rob en Emiel weer het hele land door met de voorstelling. Lees verder »

Stresscongres

Stresscongres Rob en Emiel kijken terug op een zeer succesvol congres voor de zorgsector. Lees verder »

Met Groningen is het festivalseizoen voor dit jaar écht afgesloten

Met Groningen is het festivalseizoen voor dit jaar écht afgesloten Met 4 steden en vele honderden shows was dit festivalseizoen wel fantastisch, maar nu is het toch echt tijd om alles weer in te pakken en te genieten van een heerlijke vakantie. Lees verder »

Kick-off School Magic met Rob en Emiel

Kick-off School Magic met Rob en Emiel De opvolger van het programma Street Magic! Lees verder »

Lancering nieuwe site is een feit

Lancering nieuwe site is een feit Dankzij de harde werkers van Vrolijk Online is onze nieuwe site een feit! Lees verder »

Opnames nieuw programma in volle gang

Opnames nieuw programma in volle gang Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe televisieprogramma School Magic. Lees verder »

Share a Perfect Day (30 juni t/m 2 juli 2017)

Share a Perfect Day (30 juni t/m 2 juli 2017) Geniet van een dagje samen met je vriendinnen! Lees verder »

Het festivalseizoen is weer begonnen!

Het festivalseizoen is weer begonnen! Ontdek de meest bijzondere festivals tijdens het zomerseizoen! Lees verder »

Z@pp your planet voorspelling

Z@pp your planet voorspelling Rob en Emiel maakten een zeer bijzondere voorspelling Lees verder »

Theatershow gaat in januari verder

Theatershow gaat in januari verder Na een succesvol theaterseizoen neemt Blow Me Away even pauze. Lees verder »

Opnames Street Magic

Opnames Street Magic Deze week hadden Rob en Emiel maar liefst 3 draaidagen voor het nieuwe programma School Magic. Lees verder »

Voorspelling bij Z@pplive

Voorspelling bij Z@pplive Zou het ze lukken om de voorspelling goed te maken? Lees verder »

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord