×

Actueel & Media

Mooi bedrag voor Roparun!

Mooi bedrag voor Roparun! Mooi bedrag voor Roparun met Gelegheidsshow Lees verder »

Grote show voor het goede doel!

Grote show voor het goede doel! Op 19 November 2023 zullen Rob & Emiel een grote show opzetten met waanzinnige artiesten uit binnen en buitenland om geld in te zamelen voor Sportclub Only Friends. Lees verder »

Nieuwe theatershow aangekondigd

Nieuwe theatershow aangekondigd Rob en Emiel komen 2024 weer met een nieuwe theatershow! Lees verder »

Feestelijke preview-avond in Zoetermeer!

Feestelijke preview-avond in Zoetermeer! Geweldige presentatie van het nieuwe theaterseizoen! Lees verder »

Registratie Theatershow

Registratie Theatershow De Theatershow Van Houdini tot Copperfield professioneel opgenomen! Lees verder »

Nieuw televisieprogramma Testcase

Nieuw televisieprogramma Testcase In het nieuwe programma van BNN VARA en gemaakt door het team van KASSA zijn Rob en Emiel de experts op het gebied van psychologische manipulatie. Lees verder »

Grand Prix is binnen!

Grand Prix is binnen! Rob en Emiel grote winnaar bij het NK Magic Lees verder »

Hélène Hendriks onder de indruk bij live uitzending HLF8!

Hélène Hendriks onder de indruk bij live uitzending HLF8! De hele studio ging uit z'n dak bij deze spectaculaire act! Lees verder »

Actief voor Make A Wish

Actief voor Make A Wish Speciale show voor de vrijwilligers van Make A Wish! Lees verder »

Opnieuw podiumplaats Wereldkampioenschap!

Opnieuw podiumplaats Wereldkampioenschap! Rob en Emiel pakken een prachtige tweede prijs op de World Championships of Magic in Quebec! Lees verder »

Première nieuwe theatershow

Première nieuwe theatershow De nieuwste theatershow Van Houdini Tot Copperfield ging op 5 maart 2022 officieel in première in de Goudse Schouwburg in Gouda. Lees verder »

We mogen weer live!

We mogen weer live! Na zo'n twee jaar van onzekere tijden, mogen we eindelijk weer live optreden. Wij hebben er weer enorm veel zin in en zo te merken onze gasten ook... Lees verder »

Studio Bergweg

Studio Bergweg Extra mogelijkheden mét of zonder lockdown. Lees verder »

Mooi bedrag opgehaald voor Roparun

Mooi bedrag opgehaald voor Roparun Voor de Roparun hebben Rob en Emiel zich al meerdere keren ingezet. Theater De Willem was opnieuw hét theater voor het goede doel! Lees verder »

Rob en Emiel online met Webinar Compleet

Rob en Emiel online met Webinar Compleet Een online event, maar dan wel leuk? Dan moet je beginnen met een partij die snapt wát een event nou eigenlijk leuk maakt en hoe je de aandacht van de kijkers op de juiste manier kunt prikkelen. Lees verder »

Update planning theatershows?

Update planning theatershows? In het voorjaar werd opeens het resterende theaterseizoen gepauzeerd en in veel gevallen zelfs geannuleerd. Kunt u nu nog wel naar de voorstelling die u geboekt had? Lees verder »

Hoe verhoog je de betrokkenheid bij thuiswerkers?

Hoe verhoog je de betrokkenheid bij thuiswerkers? Het is momenteel veiliger om zoveel mogelijk medewerkers thuis te laten werken. Daar zit echter een groot nadeel aan. De betrokkenheid verminderd namelijk razendsnel. Maar gelukkig kun je er ook iets aan doen! Lees verder »

Nieuwe theatershow 'Van Houdini tot Copperfield'!

Nieuwe theatershow 'Van Houdini tot Copperfield'! Onze nieuwe theatershow komt er aan. Een ode aan bijzondere mensen in het magische vak. Lees verder »

Direct aan de slag met corona-proof shows!

Direct aan de slag met corona-proof shows! We mogen vanaf begin juni weer in kleine aantallen naar het theater! Rob en Emiel zijn daarom heel juni te zien in het Atlas Theater in Emmen. En de setting is waanzinnig! Lees verder »

Rob en Emiel als ambassadeurs op Make-A-Wish avond

Rob en Emiel als ambassadeurs op Make-A-Wish avond Op 18 november 2019 werd de Make-A-Wish Kid's Night georganiseerd in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De zaal was gevuld met Sponsoren, Ambassadeurs en andere betrokkenen om zo veel mogelijk geld op te halen én de bewustwording te vergroten dat Stichting Make-A-Wish fantastisch werk levert. Lees verder »

Rob en Emiel opnieuw Nederlands Kampioen Magic

Rob en Emiel opnieuw Nederlands Kampioen Magic Op 1 juni 2019 zijn Rob en Emiel opnieuw Kampioen van Nederland geworden. Van de ±40 acts van over de hele wereld, gingen zij er met de felbegeerde titel vandoor. Lees verder »

WK Magic 2021 in Canada

WK Magic 2021 in Canada Rob en Emiel mogen Nederland vertegenwoordigen op het eerstvolgende Wereldkampioenschap in Canada! Lees verder »

Festivalseizoen 2019

Festivalseizoen 2019 Waar zijn Rob en Emiel deze zomer te zien? Het is meemaken én er bij zijn op de gezelligste festivals van nederland! Lees verder »

Theatershow 'Onderweg' op eenzame hoogte

Theatershow 'Onderweg' op eenzame hoogte Na een zeer geslaagde première toeren Rob en Emiel nu door het land met hun nieuwste theatershow Onderweg. Lees verder »

Rob en Emiel op Curacao

Rob en Emiel op Curacao Op 7 en 8 december verzorgden Rob en Emiel drie shows in het World Trade Center op Curaçao. En, een succes dat was het. Het publiek was laaiend enthousiast en heeft een fantastische middag en.of avond beleefd. Wat hebben ze dan de rest van die hele week gedaan? In het zonnetje gelegen? Op een bootje gedobberd? Cocktails in the sun? Helaas. Natuurlijk hebben ze het er ook wel even van genomen op het prachtige eiland, hebben ze genoten van de vriendelijke mensen en het stralende weer. Maar het was ook hard werken. Lees verder »

Rob & Emiel presenteren shows voor Make A Wish

Rob & Emiel presenteren shows voor Make A Wish Als ambassadeurs van Make a Wish (MAW) verzorgen Rob en Emiel ieder jaar een aantal optredens voor dit goede doel. Op 24 november jl. zetten de twee zich in voor Make a Wish tijdens de Christmas & Country Fair in Haarzuilens. Lees verder »

Theatershow Rob en Emiel levert Roparun 8.177 euro op.

Theatershow Rob en Emiel levert Roparun 8.177 euro op. Eén theatershow van Rob en Emiel stond de afgelopen week in het teken van Stichting Roparun. De hele opbrengst van die show -ruim achtduizend euro- is geschonken aan de stichting. Lees verder »

Nieuwe locaties voor het Magic Cabaret Theater Diner

Nieuwe locaties voor het Magic Cabaret Theater Diner Het Magic Cabaret Theater Diner is zó ontzettend populair, dat diverse horeca-ondernemers ook dit jaar de formule blijven houden. Bovendien komen er meerdere nieuwe locaties bij! Lees verder »

Lezing bij Wiltec door aktie Serious Request

Lezing bij Wiltec door aktie Serious Request Wiltec was de hoogste bieder op het veilingitem van Rob en Emiel voor Serious Request 2017! Deze week verzorgde Rob en Emiel een spetterende lezing bij het Udense bedrijf. De opbrengst ging uiteraard naar 3FM! Lees verder »

De leukste avond van mijn leven!

De leukste avond van mijn leven! Rob en Emiel waren op 17 februari te gast in Utopia om 4 acts voor te bereiden op de Utopia Magic Battle. Wie pakt de trainingen het beste op en wie wint uiteindelijk de wedstrijd? De winnaar staat binnenkort met een gastoptreden in de theatershow van Rob en Emiel. Lees verder »

Rob en Emiel in Utopia?

Rob en Emiel in Utopia? Rob en Emiel zijn gevraagd om de inwoners van Utopia te helpen bij het realiseren van een ware magische avond op het Utopia terrein. Lees verder »

Voor maar €10,- naar een show van Rob en Emiel?

Voor maar €10,- naar een show van Rob en Emiel? Reken maar dat veel mensen naar het theater gaan dit weekend. Dan is namelijk het Nationaal Theaterweekend. En dat betekent: naar het theater voor maar tien euro per kaartje! Omdat het Nationaal Theaterweekend gericht is op alle leeftijden, hebben Rob en Emiel speciaal voor dit evenement het programma een klein beetje aangepast. Lees verder »

Nieuw seizoen 'Blow Me Away" van start.

Nieuw seizoen 'Blow Me Away" van start. De theatershow Blow Me Away is weer terug van weggeweest. Na een pauze van 6 maanden wordt alles weer uit de kast gehaald en reizen Rob en Emiel weer het hele land door met de voorstelling. Lees verder »

Stresscongres

Stresscongres Rob en Emiel kijken terug op een zeer succesvol congres voor de zorgsector. Lees verder »

Met Groningen is het festivalseizoen voor dit jaar écht afgesloten

Met Groningen is het festivalseizoen voor dit jaar écht afgesloten Met 4 steden en vele honderden shows was dit festivalseizoen wel fantastisch, maar nu is het toch echt tijd om alles weer in te pakken en te genieten van een heerlijke vakantie. Lees verder »

Kick-off School Magic met Rob en Emiel

Kick-off School Magic met Rob en Emiel De opvolger van het programma Street Magic! Lees verder »

Lancering nieuwe site is een feit

Lancering nieuwe site is een feit Dankzij de harde werkers van Vrolijk Online is onze nieuwe site een feit! Lees verder »

Opnames nieuw programma in volle gang

Opnames nieuw programma in volle gang Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe televisieprogramma School Magic. Lees verder »

Share a Perfect Day (30 juni t/m 2 juli 2017)

Share a Perfect Day (30 juni t/m 2 juli 2017) Geniet van een dagje samen met je vriendinnen! Lees verder »

Het festivalseizoen is weer begonnen!

Het festivalseizoen is weer begonnen! Ontdek de meest bijzondere festivals tijdens het zomerseizoen! Lees verder »

Z@pp your planet voorspelling

Z@pp your planet voorspelling Rob en Emiel maakten een zeer bijzondere voorspelling Lees verder »

Theatershow gaat in januari verder

Theatershow gaat in januari verder Na een succesvol theaterseizoen neemt Blow Me Away even pauze. Lees verder »

Opnames Street Magic

Opnames Street Magic Deze week hadden Rob en Emiel maar liefst 3 draaidagen voor het nieuwe programma School Magic. Lees verder »

Voorspelling bij Z@pplive

Voorspelling bij Z@pplive Zou het ze lukken om de voorspelling goed te maken? Lees verder »

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord