×

11 december 2018

Rob en Emiel op Curacao

Rob en Emiel op Curaçao

Wauw! Wat een mooie week hebben ze achter de rug.
Op 7 en 8 december verzorgden Rob en Emiel drie shows in het World Trade Center op Curaçao. En, een succes dat was het.
Het publiek was laaiend enthousiast en heeft een fantastische middag en.of avond beleefd.
Wat hebben ze dan de rest van die hele week gedaan?
In het zonnetje gelegen? Op een bootje gedobberd? Cocktails in the sun? Helaas. Natuurlijk hebben ze het er ook wel even van genomen op het prachtige eiland, hebben ze genoten van de vriendelijke mensen en het stralende weer. Maar het was ook hard werken. En wel hierom:

Promotie
Voorafgaand aan de shows hebben ze het eiland doorkruist voor de promotie van de voorstellingen.
Het team ter plaatse had vooraf al diverse afspraken gemaakt en daarvoor een heel draaiboek samengesteld.
Niemand op het eiland kon nog om Rob en Emiel heen. De hele week zijn ze overal gehoord en te zien geweest. Op radio en televisie.
Er zijn interviews gegeven op radio 88.3 FM, Studio 24, Radio Active, TCFM, Paradise FM, Laser 101 en op Dolfijn FM. Tijdens deze interviews zijn natuurlijk ook de nodige trucs voorbij gekomen.

Ook verschillende televisiestations hadden wel interesse in een bezoekje van Rob en Emiel. Ze verschenen twee keer bij het programma Móru Bon Dia met Nicole Maduro en Tito Duran op Telecuracao, de nationale televisiezender van de Nederlandse Antillen. Ook gaven ze acte de presence op CBA. Een hele toffe ervaring. En ze bezochten scholen om de jeugd te inspireren en ze iets te leren over doelen realiseren.
Daarnaast zijn ook nog erg leuke opnames gemaakt op het strand met Dolfijn FM. Deze zijn te zien op onze Rob en Emiel Facebook pagina.

Vervolg?
Er wordt nu gekeken om dit avontuur een vervolg te geven. Wellicht weer op Curaçao, maar dat kan ook Suriname worden. Of beide.. Wie weet. We houden je op de hoogte! Rob en Emiel gaan nu net als iedereen hier de koude winter even tegemoet en warmen zich op in de theaters en diverse theater diner locaties.

« terug naar nieuwsoverzicht

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord