×

Make a wish

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Rob en Emiel zetten zich al sinds 2008 belangeloos in voor deze geweldige stichting.

Werken voor Make A Wish geeft enorm veel voldoening!

Rob en Emiel


Trotse Ambassadeurs

Rob en Emiel vinden het verstandig om altijd met beide benen op de grond te blijven staan en de wereld om hen heen goed te bekijken.
‘Ook al richten wij ons met onze shows op volwassenen, er zijn heel veel jongeren en kinderen die zich laten meevoeren door de magie en de verwondering die wij in onze shows neerzetten. Op deze manier kunnen en willen wij graag iets voor die kinderen doen die niet de kansen krijgen zoals wij die hebben gehad.
En zeg nou zelf: wat is er mooier dan het vervullen van een kinderwens?’

Rob en Emiel richten zich vooral op de zakelijke kant van Make A Wish. Zij presenteren events, halen namens Make A Wish geldbedragen op bij bedrijven of organisaties of geven verrassingsoptredens voor mensen die zich uitzonderlijk hebben ingezet voor Make A Wish. 


Als u wilt weten wat u kunt doen voor Make A Wish?
Kijk dan op de site.

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord