×

08 februari 2018

Rob en Emiel in Utopia?

Afgesloten van de buitenwereld

Vijftien personen, fysiek afgesloten van de buitenwereld, kregen vorige week bezoek van Rob en Emiel. Het waren de bewoners van Utopia die in hun eigen huiskamer verrast werden met een bezoek én een optreden. En dat is heel bijzonder, want Utopianen leven op een volledig afgesloten terrein en hebben met bijna niemand contact, behalve de overige Utopianen.

Rob en Emiel kwamen niet alleen langs voor de gezelligheid, ze hadden ook iets te melden.

Show in Utopia

Rob en Emiel hadden namelijk een mail gekregen van 2 Utopianen (Beau en Linda), die geïnspireerd waren door het programma Magic Battle van Rob en Emiel. Zij hadden Rob en Emiel gevraagd om met hun een show te organiseren waarin een aantal Utopianen zelf trucs vertonen.

In totaal zes Utopianen zullen vier acts vertonen. Rob en Emiel krijgen diezelfde dag vier uur per act de tijd om deze aan te leren.
Dit zijn René, Beau, Demi, Fay, Bas en Chipp. Zal dat lukken? Weten de bewoners een waanzinnig optreden vol illusie, magie en verwondering neer te zetten? 

Komen kijken?

Op zaterdag 17 februari vindt de show plaats op het terrein van Utopia. En jij kunt daarbij zijn! Regel dan je toegangskaart(en) via deze link. Het optreden van de bewoners die zijn opgeleid voor Rob en Emiel is ook een unieke kans in de wereld van Utopia te treden. 

Utopia

De wereld van Utopia bestaat uit een afgesloten terrein in Laren waar vijftien personen 24 uur per dag met elkaar samenleven. Zij worden constant gevolgd door camera’s. Utopia wordt elke werkdag uitgezonden op SBS 6. De gebeurtenissen op het terrein zijn ook te volgen via livestreams, een app en de sociale media.

Ruim vier jaar geleden ging het programma Utopia van start. Vijftien bewoners werden geselecteerd uit de 4500 aanmeldingen. Later volgde nog eens 1000 aanmeldingen. Op 31 mei zal het programma stoppen.

 

« terug naar nieuwsoverzicht

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord