×

28 januari 2019

Theatershow 'Onderweg' op eenzame hoogte

Première
Theater de Lievekamp in Oss had de eer om tijdens het theaterweekend op 26 januari jl. de première van Rob en Emiel in huis te mogen halen. En wat een avond werd het. Met een première zoals die hoort te zijn: met hooggespannen verwachtingen, een warme sfeer, een bomvolle zaal, een persoonlijk welkom door de heren en een toegift in de foyer achteraf. Maar vooral: veel lof van het publiek.

Petje af
Dat publiek verliet voldaan en verwonderd de zaal. De verwachtingen lagen hoog, nadat de vorige voorstelling Blow me away ook daadwerkelijk het publiek wegblies. Direct na de première in Oss gaf musicalnieuws.nl een ‘petje af’ voor Onderweg. En het benadrukte nog eens dat Rob en Emiel in hun vakgebied ‘op eenzame hoogte staan’.

Onderweg
Vanaf de eerste minuut van Onderweg wordt het publiek meegesleept in het verhaal van twee mannen, de Lonsini Brothers.
Wanneer Rob en Emiel het podium oprijden, begint de reis waarvan niemand weet waar die eindigt. En het publiek reist mee. Is het podium in uw theater het einddoel of slechts het begin? Wie zijn die mannen? Wat is hun verhaal? Het antwoord zult u zelf moeten ontdekken. 

Onderweg van Rob en Emiel is een theatervoorstelling met een twist. Verwacht magistrale acts, een bijzonder originele voorstelling en een absoluut onvergetelijke avond! De tijd vliegt voorbij en u verveelt zich geen moment omdat u gegarandeerd van de ene in de andere verbazing valt.

Speellijst
Onderweg staat door het hele land geprogrammeerd dit het theaterseizoen. Kijk voor de actuele speellijst in de agenda op deze site.

« terug naar nieuwsoverzicht

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord