×

22 januari 2018

Voor maar €10,- naar een show van Rob en Emiel?

 

 

Familievoorstelling

Op zaterdag 27 januari spelen zij in Theater de Voorveghter in Hardenberg 's middags een speciale voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar, genaamd "Rob en Emiel Live".
De theatershow Blow Me Away, die zij 's avonds spelen, is gericht op volwassenen maar toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar. 

,,Onze shows zijn normaal gesproken niet geschikt voor jeugdig publiek. Maar een paar keer per jaar plannen wij een show in die ook geschikt is voor jeugdige kijkers. Het Theaterweekend is daar een mooie gelegenheid voor. Dankzij onze programma’s Street Magic en School Magic hebben we veel jeugdige fans, dus we vinden het fijn om ze de op deze manier de kans te bieden om naar onze theatershow te komen kijken.”

Kunt u het zich voorstellen? Voor maar tien euro per persoon met het hele gezin naar Rob en Emiel? Ook als u de show al gezien heeft, is dit een mooie kans om alles nog eens te herbeleven. Wij verklappen wel dat de vraagtekens waarmee u eerder de show verliet zullen blijven..

Let op: reserveer snel voordat alle stoelen bezet zijn!

 

Maar tien euro

Het Nationaal Theaterweekend is van aanstaande vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari. Een kaartje kost een tientje en daarnaast zijn er veel extra activiteiten gratis te bezoeken in de theaters.

Rob en Emiel spelen in theater de Voorveghter,
Rob en Emiel Live om 16.00 (familievoorstelling)
en Blow Me Away om 20.15 uur.

Info en kaarten: www.voorveghter.nl. 

Bekijk de complete agenda van Rob en Emiel hier

 

Nationaal Theaterweekend

Het Theaterweekend vond voor het eerst plaats in 2016, en was direct vanaf deze eerste editie een groot succes. Het doel van het weekend is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en hen te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn. Sinds de start van het weekend groeit niet alleen het aantal bezoekers (de vorige editie trok 125.000 bezoekers), ook het aantal deelnemende theaters blijft groeien.

« terug naar nieuwsoverzicht

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord