×

19 november 2019

Rob en Emiel als ambassadeurs op Make-A-Wish avond

Make-A-Wish-Nederland bestaat dit jaar 30 jaar!
Een jaar vol bijzondere evenementen en acties werd afgesloten tijdens de jaarlijkse Kids' Night in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Een avond waarbij de zaal altijd gevuld is met sponsoren, vrijwilligers, wenskinderen, medewerkers en ambassadeurs van Make-A-Wish Nederland om geld op te halen én te benadrukken waar we het allemaal voor doen.

De avond werd gepresenteerd door Ruben Nicolai, met gasten als Hanneke Verburg (directeur Make-A-Wish), OG3NE, Suzan en Freek en natuurlijk Rob en Emiel. De optredens werden afgewisseld met indrukwekkende verhalen van gezinnen, kinderen en ouders. Heel bijzonder was ook de komst van Linda Greicius, de moeder van Christopher Greicius, die de eerste wensvervulling kreeg in 1980. Zij startte Make A Wish op in Austin Arizona nadat ze zag wat een enorme impact de wensdag had op haar zoon. De avond was zowel ontroerend als schitterend, met een spetterende afsluiting: OG3NE.

Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms zelfs levensbedreigende ziekte.

Rob en Emiel zijn al ruim 10 jaar ambassadeurs en hebben zich al op vele evenementen voor Make-A-Wish ingezet. Ze kwamen voor het eerst écht in actie tijdens een evenement van Sky Radio, waarbij verschillende BN-ers een kerstboom mochten optuigen. De winnaars kregen een geldbedrag voor het doel waar zij voor stonden.
Tijdens de reportage zie je Rob en Emiel bijna niet voorbij komen, die waren immers veel minder bekend dan de andere gasten, zoals Bridget Maasland, Simon Keijzer, Jack van Gelder, John Ewbank e.v.a. Maar Rob en Emiel wonnen wel! Kijk hier naar de reportage van die dag in 2009.


Rob en Emiel blijven zich inzetten voor Make A Wish en hopen nog veel voor de stichting te kunnen betekenen. Als u ook iets wil bijdragen, kijk dan op de site van Make-A-Wish-Nederland.

« terug naar nieuwsoverzicht

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord