×
14 mei 2019

Festivalseizoen 2019

Waar zijn Rob en Emiel deze zomer te zien? Het is meemaken én er bij zijn op de gezelligste festivals van nederland!

Ook dit jaar zijn Rob en Emiel weer te vinden op theaterfestival De Parade. Met hun gelegenheidsvoorstelling 1919 zullen zij alle 4 de steden aan doen. Meerdere keren per dag kunt u aansluiten en de show meemaken. 

In 1919 gaan we met Rob en Emiel 100 jaar terug in de tijd met acts die tot op de dag van vandaag verwondering teweeg brengen op de gezichten van de toeschouwers. De show duurt 30 minuten en is uiteraard heerlijk interactief en verwonderlijk.

Op de Parade spelen zo’n 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Iedere dag staan er verschillende voorstellingen op de planken. Deze duren gemiddeld zo’n 30 minuten, waardoor je makkelijk twee, drie of zelfs vier voorstellingen kan zien op een avond. Iedere avond spelen er  live-bands die gratis toegankelijk zijn. Voorstellings- en toegang terreinkaartjes koop je online of op het Paradeterrein.

Rob en Emiel zijn op de volgende data te zien:

26 t/m 30 juni Rotterdam
5 t/m 9 juni Den Haag
19 t/m 23 juni Utrecht
21 t/m 25 juni Amsterdam 

Let op: de aanvangstijden van Rob en Emiel zijn iedere dag anders en kunnen op het laatste moment wijzigen.

Soms worden er zomaar extra shows toegevoegd. Houd dus de website én de borden op het terrein in de gaten. En zoals altijd op de Parade: Vol=vol!

Kijk voor meer info op De Parade. 

« terug naar nieuwsoverzicht