×

15 maart 2018

Lezing bij Wiltec door aktie Serious Request

In december werd aan Rob en Emiel gevraagd of zij een veilingitem hadden om aan te bieden voor 3FM Serious Request. Het geld zou gaan naar het Rode Kruis om door crisis uit elkaar verscheurde families te herenigen. Natuurlijk wilde ze daar iets voor doen! Zij boden een complete lezing voor een bedrijf of organisatie. Meerdere partijen hebben geboden en uiteindelijk werd de hoogste bieder het bedrijf Wiltec uit Uden.

 

Maandag 12 maart was het zo ver, Rob en Emiel vertrokken richting Uden om de gasten te inspireren. Ongeveer 160 medewerkers en gasten van Wiltec kwamen bij elkaar in de showroom die inmiddels was ingericht tot auditorium.

Rob en Emiel gaven uiteindelijk een lezing van 1 uur en 40 minuten over diverse onderwerpen. Zoals waarneming en bedrijfsblindheid, productiviteit, communicatie en vergadertechnieken. Uiteraard vertoonden zij nog een paar van hun spraakmakende acts om de avond officieel af te sluiten en het publiek voldaan naar huis te laten gaan. De reacties naderhand waren bijzonder positief. Er werd lang nagepraat over de besproken onderwerpen en veel mensen verlieten met veel nieuwe ideeën het pand.

 

Een zeer geslaagde avond voor Rob en Emiel, de gasten van Wiltec én 3FM en het rode kruis, die met het opgebrachte geld mensen in nood kan helpen!

 

Voor de veertiende editie van 3FM Serious Request werd het Glazen Huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn. Dit was de eerste keer dat het Glazen Huis in de provincie Gelderland stond. 3FM-dj's Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn maakten van 18 tot en met 24 december non stop radio vanuit het Glazen Huis, waren online en op tv te volgen, en riepen heel Nederland op om in actie te komen voor deze stille ramp.

3FM Serious Request bracht in 2017 door crisis verscheurde families weer bij elkaar. Kerst is een tijd van samen zijn. Dat geldt helaas niet voor iedereen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen mensen op zoek naar hun dierbaren. Vanuit het Glazen Huis in Apeldoorn riepen 3FM dj’s roepen het hele land op om geld in te zamelen voor het Rode Kruis, met als doel vermisten op te sporen en het contact te herstellen. Samen, met de hulp van zo veel mogelijk mensen in Nederland, brachten ze een ouder, broertje of een zusje weer thuis.

De actie heeft in totaal € 5.026.144,-  opgebracht.

 

« terug naar nieuwsoverzicht

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord