×

Een lezing van Rob en Emiel?

Wat maakt Rob en Emiel geschikt als spreker op uw evenement? Wat zijn hun sterke punten en ervaring? U vindt hieronder een korte biografie.
De voorbereiding , de afstemming en de uiteindelijk uitvoering waren top!

Wim Lensen - Directeur Venloop


Hoe goed is een lezing van Rob en Emiel

Doordat veel mensen Rob en Emiel kennen van hun shows in het theater en op televisie, kan het verrassend zijn om te horen dat zij ook lezingen geven voor diverse bedrijfs- en organisatietakken.
Maar Rob en Emiel zijn meer dan de showmannen die shows verzorgen. Hun achtergrond geeft voldoende bagage, kennis en kunde om uw gasten te inspireren.

Rob Mollien

Rob Mollien is een veelzijdig ondernemer en deelt zijn kennis en inspirerende visie graag met u! Nadat hij zijn eerste eigen zaak opende op 21 jarige leeftijd ging het hard. Mollien runde een slagerij, reclamebureau, horecabedrijf, evenementenbureau en lanceerde een compleet nieuw beveiligingsproduct. U begrijpt het; Het ondernemen zit hem in het bloed. Hij is dan ook al jarenlang de commerciële helft van het duo Rob en Emiel. Zijn zakelijk instinct combineert hij met sterke communicatieve vaardigheden en een overdosis aan energie. Dit maakt hem tot een gewilde spreker en coach. Rob Mollien gaat in op communicatie, oplossingsgericht denken en het realiseren van het onmogelijke.
Ook in zijn acts en presentaties komt zijn achtergrond naar voren. De ‘drive’ om te leren en te excelleren is altijd aanwezig.

Emiel Lensen

Emiel Lensen is als muzikant, geluidstechnicus, fotograaf en grafisch ontwerper altijd artistiek bezig geweest.. Hij werd het meest succesvol als artiest, werkzaam voor diverse bedrijven, televisie, de entertainmentindustrie en events over de hele wereld. Inmiddels is hij al 15 jaar de helft van het duo Rob en Emiel. Juist die achtergrond geeft hem de ervaring en de tools om uw gasten bewuster te maken van hun waarneming en gewoontes. Lensen neemt u daarom mee in de psychologie achter waarneming en bedrijfsblindheid. En het wordt nog interessanter als dat wordt omgezet wordt tot verbetering en actie. 
Ook geeft Lensen gemakkelijke maar doeltreffende oefeningen op het gebied van denkpatronen. Ook al is Emiel niet zo druk als Rob, geeft hij u meer energie, passie, doorzettingsvermogen, dat u direct kunt gebruiken! In zijn acts en presentaties gaat Emiel altijd op zoek naar mooie artistieke hoogstandjes en bent u gegarandeerd van hoogwaardige wondertjes.

 

« terug naar concepten

Bent u benieuwd wat wij voor uw evenement kunnen betekenen?

Wij staan u graag te woord

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord