×

Webinar Compleet

Impact met een online-event.
Compleet anders, compleet geregeld!

Online events in een nieuw jasje

Met het "Webinar Compleet" concept van Rob en Emiel heeft u de ontwikkeling van uw online event, de inhoud, de presentatie én de technische realisatie in één keer geregeld!

Veel bedrijven kiezen voor online meetings en inspiratie events. Deze online events helpen om met elkaar in contact te blijven. Je wil de TEAM-spirit zo hoog mogelijk houden en communiceren met zo kort mogelijke lijnen!

Helaas worden veel online meeting en events als ‘saai’ en ‘afstandelijk’ ervaren. Ze missen de wauw-factor en daarmee zijn slechts half zo effectief als een live meeting of event.

Met die gedachte ontwikkelde Rob en Emiel daarom speciaal ‘Webinar Compleet’ Een snel en voor de deelnemers zeer aansprekend webinar-format, compleet verzorgd en gerealiseerd. En bovendien: heel anders dan wat u gewend bent.

Webinar Compleet realiseert een eigen live-bedrijfs-televisieprogramma.
De voorbereiding, technische realisatie, de regie én de presentatie worden compleet verzorgd door het team van Rob en Emiel

En U bent de hoofdgast! 

Het is een geweldige online omgeving om te leren, actief te reageren en om inspiratie op te doen.

Er is in dit format ruimte voor veel interactie met de deelnemers, zowel live als online, Q&A met uw medewerkers en collega’s, de mogelijkheid tot een live poll en samen met u creëren wij een goede presentatie omgeving voor de sprekers. Het event wordt extra onvergetelijk door de diverse speciaal ontwikkelde online acts van Rob en Emiel!

Onze online events worden met zorg voorbereid en in goed overleg met u voor uw bedrijf op maat geproduceerd. Concept, productie, techniek en uitvoering: wij nemen al het werk uit handen. Door gebruik te maken van het ‘Webinar Compleet’-concept van Rob en Emiel heeft u de ontwikkeling van uw online event, de inhoud, de presentatie én de technische realisatie in één keer geregeld!

Ontzorgen is tenslotte ons motto!
Inspireren onze kracht.

Wilt u meer weten?
Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie ook op www.webinarcompleet.nl 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op