×

Magic Cabaret Theater Diner

Humor, professionaliteit in de interacties, gezellig, laagdrempelig en natuurlijk de geweldige illusies, die wat mij betreft het zeer hoge niveau van Dynamo evenaren!

Cees van Koot - gast

Een geweldige avond beleefd bij het Magic Cabaret Theater Diner. In de watten gelegd door Sterrenbosch en verwonderd door jullie optredens, doorspekt met humor.

Ed en Marianne - gasten

Jullie show, vol energie, vingervlugheid, humor en dynamiek, was een bijzondere aanvulling op een heerlijk diner. Nog steeds verwonderd over alles.

Annelies - gast


Avondvullend in de watten

Bij het Magic Cabaret Theater Diner wordt u de hele avond in de watten gelegd. Tijdens deze compleet verzorgde avond uit wordt u verrast door vele bijzondere acts van Rob en Emiel.
Hun veelbesproken shows zijn het beste te omschrijven als een originele combinatie van cabaret, magic, stand-up comedy en mentalisme.
U geniet in alle rust van overheerlijke gerechten terwijl in het speciaal ingerichte theater het dak er af gaat. Niet voor niets werden zij uitgeroepen tot beste van de wereld in hun vakgebied.
Wellicht heeft u Rob en Emiel gezien op televisie. Zij waren eerder te gast bij programma’s als DWDD, Pauw en Witteman en hebben ze hun eigen tv-programma’s Street Magic, Magic Battle en School Magic.

Al jaren staan zij in de Nederlandse theaters en verzorgen zij shows voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Zij treden op van Thailand tot Australië en van Dubai tot Amerika.
In onze agenda ziet u wanneer ze bij u in de buurt optreden.
En of u nu komt met uw partner, vrienden, familie of met het hele bedrijf: wij beloven u een onvergetelijke avond van hoogstaand niveau.

Benieuwd wat andere gasten van deze avond vonden, kijk dan op ons gastenboek. We zien u graag op één van onze vaste locaties voor het Magic Cabaret Theater Diner!

« terug naar liveshows

Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy statement en cookiebeleid.

Ik ga niet akkoord Ja, ik ga akkoord